Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "O mârlănie jegoasă..."

 Raiciu Adriana
.

Cornel Palade, jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Spiretele s-au încins la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cornel Palade și Bia Khalifa au fost protagoniștii unui scandal monstru, iar celebra influenceră de pe OnlyFans l-a jignit și l-a înjurat pe colegul ei. Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cornel Palade, jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici a debutat duminică, 4 septembrie, la Pro TV. 12 vedete au acceptat provocarea de a face parte din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană, iar primele discuții aprinse între aceștia au avut loc deja.

sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-5sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-5

În ediția recentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Cornel Palade și Bia Khalifa au fost protagoniștii unui scandal monstru, vedeta din online înjurându-l și jignindu-l pe îndrăgitul actor. Iată cum s-a petrecut totul!

Citește și: Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’. De la ce a pornit totul:„Nu voiam ajutorul ei’

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că îi manipulează:”Ne transmite subconștient niște…”

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită’

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei:„Mamă mândră!’

Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Cornel Palade, jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Întreaga discuție a pornit de la un vas nespălat, iar de acolo a escaladat totul. Blondina a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.

'Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii, iar la un moment și-a ieșit din minți și i-a spus lui Cornel Palade:

'Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

Cornel Palade nu a putut să treacă cu vederea atitudinea tinerei și a pus-o la punct imediat.

'Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât', a adăugat și Cornel Palade.

Ulterior, blondina a continuat seria declarațiilor șocante: 'Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea'.

Lidia Buble a intervenit în disputa dintre Bia Khalifa și Cornel Palade

Lidia Buble a intervenit imediat și i-a sugerat tinerei să înceteze.

Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.', a spus Lidia Buble.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton