Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină

 Stamen Diana
.

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit duminică într-un accident de mașină, în Spania. Vestea tristă a fost confirmată chiar de Vivi, femeia cu care bărbatul a început o relație, după moartea interpretei de muzică populară.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină tragic petrecut în Spania. Cornel Galeș a murit la doi ani după ce soția lui s-a stins din viața, fiind răpusă de o boală nemiloasă.

De o bună perioadă, Cornel Galeș se mutase în Spania, unde locuia alături de Vivi, femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea interpretei de muzică populară. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost într-o relație cu femeia la scurt timp după ce soția lui s-a stins din viață.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, iar vestea tristă a fost confirmată.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.”, a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

Se pare că fostul soț al Ilenei Ciuculete se afla în mașină cu alte trei persoane, iar șoferul era Cornel Galeș. O altă mașină a intrat în ei, iar bărbatul a murit în urma impactului puternic. Cornel Galeș nu purta certura de siguranță.

Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este', a declarat Doina Belu, fina lui Cornel Galeș, pentru Wowbiz.

Citește și: Ce a fost și ce a ajuns. Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, este de nerecunoscut de când s-a mutat în Spania

Ce a făcut Cornel Galeș înainte cu câteva ore să moară

Nicio secundă nu ar fi bănuit că avea să moară într-un accident grav de mașină. Cu câteva ore înainte să se stingă din viață, Cornel Galeș a fost alături de un prieten din Spania. Cei doi au luat masa împreună și s-au simțit foarte bine.

„Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta!”, a scris Adrian Stan, pe Facebook.

Cornel Galeș ar fi intrat în depresie

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a întâlnit-o pe Vivi și au avut o relație. De ceva timp, bărbatul renunțase la tot ce avea în România pentru a se muta în Spania alături de noua iubită.

Cornel Galeș ar fi intrat într-o depresie și ar fi repetat de mai multe ori 'Ileana ia-mă la tine'. Se pare că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-ar fi despărțit și de Vivi, iar acesta suferea cumplit în ultima perioadă, potrivit Click!.

Cornel-Galeș-și-Ileana-CiuculeteCornel-Galeș-și-Ileana-Ciuculete
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton