Cornel Constantiniu, operat de urgență la Spitalul Universitar. Soția artistului: „Îmi spun medicii...”

 Sutiu Theodora
.

Cornel Constantiniu a fost încă o dată operat de urgență la Spitalul Universitar din București. Artistul suferă de Parkinson și în ultimii ani a suferit mai multe intervenții chirugicale. Starea lui de sănătate este precară, iar medicii fac tot ce le stă în putință să îl țină în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Solistul Cornel Constantiniu a fost diagosticat prima dată cu Parkinson, iar de curând a fost operat pentru a patra oară. Celebrului artist i s-a schimbat din nou neurostimulatorul din piept, care îl ajută să se miște și să vorbească. Din păcate, boala e avansată. Artistul este în scaun cu rotile, iar cuvintele de pronunță greu.

cornel-1-1cornel-1-1

Cornel Constantiniu a fost operat. Care e starea lui de sănătate

Soția lui, actrița Domniţa Constantiniu, este cea care îi îngrijește. Ea a vorbit despre starea lui de sănătate. Pentru Cornel Constantiniu aceasta a fost a opta intervenţie chirurgicală. A fost operat de două ori pe creier, prima dată în 1999 în Africa de Sud, a doua oară în 2004 la Viena, când intervenţia a durat 11 ore.

Nu l-am văzut pe Cornel. Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui de sănătate. Pacienţii sunt izolaţi şi pentru ei e mai bine aşa. El a suferit miercuri a opta operaţie şi a patra aici la spital.

Operaţia a fost efectuată tot de dr. Tudor, neurochirurg, cel care e ca un Dumnezeu pentru Cornel, şi de doamna dr. Ene, neurolog, cea care s-a ocupat, în numai câteva zile, să facă rost de neurostimulator pentru Cornel.

El a trecut cu bine peste intervenţie cu toate emoţiile noastre, pentru că are o vârstă', a declarat pentru Click! soţia artistului.

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson:„E una dintre marile sale dureri’

Citește și: Bolnav de Parkinson de 27 de ani, Cornel Constantiniu trăiește cu un neurostimulator în piept!Artistul se deplasează greu și abia mai vorbește

Citește și: Mihaela Rădulescu, totul despre casa și viața de la Monaco:

De ce a fost Cornel Constantiniu operat încă o dată

Soția lui a explicat, pentru sursa amintită mai sus, și motivul din cauza căruia De ce a fost Cornel Constantiniu operat încă o dată.

„Cu toată grozăvia aceasta cu COVID-ul, doctorii sunt epuizaţi, dar se poartă excepţional cu pacienţii. Le mulţumim tare mult pentru toată grija faţă de Cornel. I-au pus de această dată un aparat reîncărcabil, ca să nu-l mai tot taie la piept. Aparatul trebuia schimbat pentru că se terminase bateria, iar ultima dată a fost operat în 2019, tot la ei.

Cornel are starea generală normală după o astfel de intervenţie. Este pe antibiotic. Pentru înlocuirea aparatului l-a tăiat la piept şi l-a pus în muşchiul pieptului, şi face legătura cu firele la creier. Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani. Noroc că e vaccinat a treia oară. În spital nu ţi se dă drumul decât dacă eşti vaccinat.

Stai la parter şi medicii te anunţă despre starea bolnavului. Acum mi-au spus că îl mai ţin în spital câteva zile şi mă vor anunţa când este complet restabilit', a mai spus Domniţa Constantiniu, care l-a ţinut izolat în casă pe artist, de când a venit pandemia, pentru a-l proteja.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton