Corina Chiriac s-a luptat cu depresia: "În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei"

 Dumitrache Laura
.

Corina Chiriac s-a luptat cu depresia. Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. S-a făcut remarcată și prin frumusețea și atitudinea ei, aceste calități ajutând-o să cucerească multe inimi. În vârstă de 72 de ani, solista a decis să fie o femeie singură, luând decizia de a nu se recăsători. Recent, vedeta a vorbit despre momentele de singurătate din viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac s-a luptat cu depresia. Cântăreața a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu, iar mariajul lor a durat din 1993 până în 1997. Recent, vedeta a vorbit despre momentele de singurătate, dar și despre cum reușește să se bucure de viață. Corina Chiriac a renunțat la televiziune în urmă cu doi ani.

Corina-Chiriac-podcastCorina-Chiriac-podcast

Artista care a bucurat inimile românilor de mai bine de 50 de ani, acum a ales o viață liniștită și ferită de ochii publicului. Corina Chiriac arată foarte bine și nu se oprește din a face activități liniștite, care îi aduc pacea și fericirea. Deși în trecut avea o viață plină de evenimente, mergând la concerte și emisiuni tv, acum preferă să se bucure de momente de liniște, alături de prieteni.

Citește și: Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă:„Am regretat că nu am avut copii'

Citește și: Ce obiecte personale a donat Corina Chiriac pentru Muzeul Național de Istorie.”Mi-am zis că e păcat să le arunc”

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii:”Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Corina Chiriac s-a luptat cu depresia

Corina Chiriac este una dintre legendele muzicii românești. Celebra artistă arată extrem de bine la 72 de ani și se bucură de tot ceea ce îi oferă viața. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre momentele de singurătate. Solista a ales să fie o femeie singură și nu s-a mai recăsătorit după despărțirea de Virgil Anastasiu. Întrebată cum resimte singurătătarea, Corina Chiriac a declarat că este mulțumită de viața ei. Mai mult, cântăreața se bucură la fel de mult și de momentele de singurătate.

Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!', a declarat Corina Chiriac., relatează click.ro.

„În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei'

Îndrăgita artista a locuit vreme de cinci ani în America, alături de cel care i-a fost soț. După ce s-a întors din California, Corina Chiriac a trecut printr-o perioadă dificilă. Întrebată dacă a trecut prin depresie la scurt timp după ce s-a întors în țară, solista a răspuns afirmativ.

Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r) Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă.În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)', a mai spus Corina Chiriac. 

Artista, despre perioada în care a locuit în California

Artista a locuit vreme de 5 ani în America, alături de fostul soț. Corina Chiriac a declarat că era plătită foarte prost acolo. Cu toate astea, solista a declarat că s-a întors în România cu multe cunoștințe din California. „Nu (nu îi pare rău n.r), pentru că nu am venit cu bani de acolo, dar am venit cu multă cunoaștere. Mi s-a deschis foarte mult orizontul minții. Și când am înțeles că nici eu, nici Vigil – Dumnezeu să îl ierte!- nu o să facem prea mulți purici pe acolo, am zis că eu mă duc acasă.', a mai spus cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton