Corina Caragea, după ce s-a spus că s-a căsătorit în secret: "Fetița Corina nu a visat niciodată la rochițe și prinți"

 Dumitrache Laura
.

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din televiziunea românească. Deși apare zilnic pe micile ecrane, frumoasa brunetă preferă să își țină viața personală departe de ochii lumii. Astfel, de nenumărate ori s-a speculat că s-ar fi căsătorit cu Robert Pongracz, iubitul ei. Recent, Corina Caragea a spus adevărul despre relația sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea de la PRO TV își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, indiferent de zvonurile apărut în presă. După ce a participat la o nuntă în Toscana în 2018, multă lume a crezut că vedeta tv s-a căsătorit cu iubitul ei, Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Corina CarageaCorina Caragea

Anul acesta, Corina Caragea a fost surprinsă purtând un inel scump ce părea a fi o verighetă, aspect remarcat de multă lume. Acum vedeta a vorbit despre căsătorie și a spus adevărul despre presupusa ei nuntă cu iubitul ei, Robert Pongracz.

Citește și: Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani:„Eu nu știu cine e fata care prezenta'

Citește și: Ce truc eficient are Corina Caragea să nu se îngrașe de Paște.Există un lucru pe care vedeta nu-l face niciodată

Citește și: Fiica lui Bursucu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV lui Anays:”M-a făcut să mă întreb…”

Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Corina Caragea, declarații după ce s-a spus că s-a căsătorit în secret

Corina Caragea, 39 de ani, este o persoană discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. De-a lungul timpului s-a zvonit că prezentatoarea tv s-ar fi căsătorit în mare secret cu iubitul ei, Robert Pongracz. Vedeta de la PRO Tv a declarat că orice gest al ei este interpretat de multă lume. Corina a declarat că până și fanii ei îi pun întrebări despre căsătorie și o critică pentru că nu s-a măritat până acum. Întrebată care este adevărul despre nunta ei, Corina Caragea a dezvăluit de ce preferă să fie discretă cu viața ei personală.

'De câte ori în anii ăștia? Multe. Orice inel, rochie, prieten, gest îmi e interpretat. Pentru că eu nu las ușa deschisă către viața mea privată. Acum 4 ani am apărut la o nuntă în Toscana și toată presa a scris că m-am măritat. De atunci, primesc mereu întrebarea aceasta. Inițial am negat, dar tot nu am scăpat de întrebări. Am făcut glume – tot interpretată greșit și scoasă din context a fost declarația mea.Dincolo de presă, primesc și pe rețelele sociale comentarii care mă ceartă că nu sunt măritată, că nu am copii, că sunt mereu singură, că ascund ceva', a declarat, Corina Cragea pentru FANATIK.

Corina Caragea, despre relația cu Robert Pongracz

Prezentatoarea știrilor din sport a declarat că este foarte fericită cu viața ei și nu simte nevoia să arate lumii tot ce trăiește. Corina Caragea este adepta unei vieți discrete și se declară fericită alături de iubitul ei. Totodată, vedeta a mărturisit că ea crede în iubire, chiar dacă este vorba despre o relație fără căsătorie sau despre o relație oficializată.

'Eu niciodată nu mi-am făcut publică viața personală, oamenii care nu fac parte din cercul meu de prieteni și colegi mă cunosc, doar atât cât îi las eu să vadă. Sunt foarte fericită dincolo de ecranul televizorului sau al telefonului. Dar nu simt nevoia sau datoria să arăt asta către mii de ochi curioși și necunoscuți. Să mă laud sau să demonstrez ceva, ci să mă bucur în liniște de ce am.(…)Fetița Corina nu a visat niciodată la rochițe și prinți. Jucam baschet cu băieții și dacă visam la ceva – să călătoresc în jurul lumii. Ți-am zis că sunt realistă și pragmatică',a mai spus vedeta.

Cine este iubitul Corinei Caragea

În urmă cu câțiva ani s-a zvonit despre Corina Caragea că s-ar fi căsătorit în mare secret cu Robert Pongracz. Iubitul vedetei este vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

În vârstă de 40 de ani, Robert este de origine evreiască și are un cabinet medical la Frankfurt, Germania. La fel ca iubita lui, Robert este discret atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton