Copilul Oanei Sîrbu merge la cursuri de muzică, deși nu e pasionat. Alex Stelian a împlinit 10 ani

 Pirvu Cristina
.

Oana Sîrbu se mândrește cu micuțul ei care a împlinit 10 ani. Se ocupă întotdeauna de el și e foarte atență la studiile pe care le frecventează. Alex Stelian are înclineții în muzică. 

Vedeta nu a vorbit foarte des despre micuțul ei. Acum, Oana Sîrbu a povestit că e foarte implicată în creșterea și educarea băiețelului.

„Îl ajut mai mult la materiile umaniste. Fac cu el la limba română. E foarte dificil, materia avansează rapid și dacă nu învață în fiecare zi ce se predă la școală, se aglomerează. Trebuie să-i verificăm, să le fim alături. Nu ne putem baza doar pe școală. El nu e la after school, dar rămâne câteva ore după la școală, unde-și face temele. Eu îl verific acasă la engleză, la gramatică. Facem și la muzică. La matematică nu mă pricep, dar are pe cineva care-l ajută'. 

Oana Sîrbu și-a dat fiul și la cursuri de muzică, dar nu crede că Alexandru își va face o meseria din asta: „El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea'. 

Oana Sirbu si copilul 1Oana Sirbu si copilul 1

Oana Sîrbu – Impreuna cu fiul ei, Alex Stelian

În iunie 2010, vedeta a acordat un interviu despre băiețelul ei care avea puțin peste 1 an de zile. 

Te regăsesc foarte fericită. Arăți bine.
Îmi spune multă lume asta, dar eu nu îmi dau seama… Nu sesizez schimbarea, pentru că am avut dintotdeauna o fire jucăușă, dar cred că împlinirea cea mare care se observă se datorează faptului că Alex Stelian a venit în viață mea. Stelian este un prenume împrumutat de la unchiul meu, fratele tatei, care a fost pictor și profesor de arte plastice și care, din păcate, ne-a părăsit de tânăr. Eu am un mare respect pentru tată și o vagă amintire a unchiului meu, dar știu că era un om special, iubit foarte mult de studenții lui. Pe de altă parte, Sfântul Stelian este și protectorul copiilor, așa încât prenumele acesta s-a dovedit a fi foarte potrivit.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton