Copiii vedetelor au absolvit liceul. Fiica lui Ilie Năstase, apariție spectaculoasă

 Oana Pantazi
.

A mai trecut un an, un an deosebit de greu, însă, iată, absolvenții clasei a XII-a, printre care și mulți copii de vedete, au îmbrăcat ținute de gală și au participat la balul de absolvire. Frumoși, eleganți și, în egală măsură emoționați, fiica lui Ilie Năstase, băiatul lui Dan Bittman și fiul cel mare al Ancăi Serea sunt pregătiți pentru un nou pas în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anii de liceu au trecut cu repeziciune și multe dintre vedetele din România și-au însoțit emoționate copiii la ceremonia de absolvire. A fost un an dificil, cu multe restricții, însă relaxarea a venit la timp pentru a le permite tinerilor să celebreze finalul unui drum plin de provocări și începutul maturității. Mai sunt doar câteva zile până la începerea examenelor de bacalaureat, iar tinerii absolvenți sunt în febra pregătirilor. Emoții sunt și în ceea ce privește banchetele și balurile de final de liceu, care deja au început.

amalia-alessia-nastaseamalia-alessia-nastase

Amalia Năstase: „O seară pe care o așteptăm de 12 ani”

Emoții mari și pentru Amalia Năstase, a cărei fiică Alessia, în vârstă de 18 ani, a absolvit liceul. Emoționată și mândră, mama ei a postat mai multe fotografii cu fiica cea mare de la balul de absolvire a liceului. „O seară pe care o așteptăm de 12 ani”, a scris Amalia Năstase în dreptul fotografiilor. Îmbrăcată cu o rochie neagră, superbă, puțin deasupra genunchilor, cu pantofi cu toc, purtând o coafură lejeră și un machiaj discret, Alessia arată superb. Deși nu a exagerat în nicio privință, fiica cea mare a Amaliei și a laui Ilie Năstase a fost o adevărată apariție. Alessia a absolvit liceul particular Mark Twain International School, iar petrecerea de absolvire avut loc într-un celebrul local din Herăstrău, La Brasserie.

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei: „A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei”/ EXCLUSIV

Citește și: Ioniță de la Clejani, apel la statul român pentru Fulgy! „A greșit, merge la pușcărie…'

Citește și: O mai ții minte pe Cristina Rus de la trupa Blondy? La 40 de ani, e mamă a trei copii și s-a schimbat total

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Cum arată Milan acum

Fiul lui Dan Bittman și al Lilianei Ștefan, absolvent de liceu

Și fiul cel mijlociu al lui Dan Bittman și al Lilianei Ștefan a absolvit liceul anul acesta, iar ambii săi părinți i-au fost alături. Deși nu mai formează un cuplu, Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt implicați în egală măsură în viețile celor trei fii ai lor. Așadar, cei doi părinți l-au însoțit pe Patrick la ceremonia de absolvire a liceului.

A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc', a scris Dan Bittman, în dreptul fotografiei postate, în care i se citește mândria pe chip.

Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!', a fost mesajul Lilianei Ștefan.

Și Anca Serea e mamă de absolvent

Anca Serea a trăit și ea pentru prima oară emoția de a fi mamă de absolvent de liceu. Aceasta este prima dintr-un șir de 6, pentru că David, în vârstă de 19 ani, a fost deschizătorul de drumuri. David a terminat tot o școală privată, iar în viitor își dorește să studieze în Marea Britanie sau Olanda. Îmbrăcat într-un costum elegant și zâmbitor, asortat perfect cu vedeta, care a ales o rochie de culoare bleumarin, David și-a întrecut mama, aflată pe tocuri, cu cel puțin un cap. Iar privirea plină de mândrie a Ancăi Serea, care și-a îmbrățișat fiul cu drag, spune tot.

„Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc, David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

David este fiul Ancăi Serea din prima căsătorie, cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în anul 2010.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton