Copiii Shakirei și ai lui Pique suferă, după mutarea în SUA. Mesajul disperat al artistei: "Solicit acest lucru, ca mamă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Copiii Shakirei și ai lui Pique suferă, după mutarea în SUA. La mai multe luni după despărțirea de Gerard Pique, Shakira a decis să se mute cu cei doi fii, Sasha și Milan, în Statele Unite ale Americii. Artista columbiană și fotbalistul și-au spus „adio”, după ce sportivul a înșelat-o cu un model. Shakira a simțit că este mai bine pentru liniștea ei și a copiilor să revină în SUA, însă se pare că s-a înșelat. Artista columbiană a transmis recent un mesaj disperat, în ceea ce privește situația copiilor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Copiii Shakirei și ai lui Pique suferă, după mutarea în SUA. Shakira a preferat să părăsească Barcelona după mediatizata despărțire de Pique, așa că s-a mutat alături de copiii ei în SUA. Shakira și Gerard Pique au împreună doi băieți, Sasha și Milan, care trebuie să facă față separării deloc amiabile dintre părinții lor. Se pare că Shakira vrea să se asigure că, odată ajunsă cu micuții peste Ocean, aceștia nu vor fi hărțuiți de presă, urmăriți și fotografiați. Iată mesajul transmis de Shakira pentru jurnaliștii americani!

Cannes – Shakira Poses At Hotel MartinezCannes – Shakira Poses At Hotel Martinez

Copiii Shakirei și ai lui Pique suferă, după mutarea în SUA

Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media, În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'

Citește și: Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Citește și: Ce sumă enormă a cheltuit Andreea Esca pentru o haină: „Am crezut că mor să dau atâția bani”

Citește și: Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil: „Dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări. Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil', a scris Shakira, pe rețelele sociale.

Care este relația dintre Pique și copii săi și ai Shakirei

Gerard Pique a declarat că, în ciua relației tensionate cu Shakira, comunică la fel de bine cu fii săi, Sasha și Milan. Fotbalistul a adăugat că bunăstarea micuților este pe primul loc pentru el și încearcă să-i protejeze de zvonuri și alte informații ce le-ar putea dăuna.

Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată’, a spus fotbalistul, într-un profil de publicația spaniolă El Pais.

Gerard Pique nu regretă despărțirea de Shakira

Chiar dacă s-a despărțit de mama copiilor săi, după 11 ani împreună, Gerard Pique consideră că trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața lui. Fotbalistul a lăsat-o pe cântăreața columbiană pentru un model, în vârstă de 22 de ani, însă susține că nu regretă nimic.

„Problema este modul în care oamenii percep lucrurile sau cum le împachetează presa. Încă fac ce vreau. Vreau să fiu fidel mie însumi. Nu voi pierde bani cu curățarea imaginii mele. Oamenii pe care îi iubesc și de care îmi fac griji sunt cei care mă cunosc. În rest, nu-mi pasă. Îmi pun energia pe oamenii care îmi sunt cei mai apropiați și le ofer ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să păstrez această fericire’, a precizat fotbalistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton