Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din "Liceenii". Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

 Oana Pantazi
.

Veste bună pentru cinefilii români – unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile revine pe ecrane, iar surpriza este că și copiii lui Ștefan Bănică vor juca în „Liceenii”. Dat fiind că printre protagoniști se numără și cei doi copii ai celebului actor, interesul publicului va fi cu atât mai mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunt 36 de ani de când cel mai urmărit film de dragoste pentru adolescenți a apărut pe marele ecran și, iată, copiii lui Ștefan Bănică, protagonist alături de Oana Sârbu, vor juca acum în noua serie „Liceenii”. Radu Ștefan și Ana Violeta vor păși pe urmele tatălui lor, făcând parte din distribuția noii producții. De asemenea, printre actori se va număra și nepotul lui Nicolae Corjos, dar și băiatul lui Mihai Constantin, alias Ionică în film.

6136169361361693

Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii”

Cu mai bine de tei decenii în urmă, filmul „Liceenii” umplea sălile de cinematograf, povestea de dagoste dintre Mihai Marinescu (Ștefan Bănică) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu) fiind una dintre cele mai urmărite din toate timpurile. Cu o distribuție de excepție – Ștefan Bănică, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru – povestea simpaticilor liceeni este acum cunoscută de generații întregi, iar vestea bună este că va continua, într-un registru nou, actual.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos, a dezvăluit citicul de film Iina Margaeta Nistor, la Radio România București FM.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru', a adăugat Irina Nistor, care a mai dezvăluit și că scenariul este făcut și că producția va începe în toamna aceasta.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Șerban, premiantul clasei din filmul Liceenii. Ce face și cum arată acum actorul Tudor Petruț, după 30 de ani petrecuți în America

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu frații vitregi: „Semănăm în ceea ce privește…”

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii: „Le-am explicat că banii nu cresc în copaci'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…’/ EXCLUSIV

„Eu sper să rămână distribuția asta… Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anu ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun.

Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea. Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea”, a spus Irina Margareta Nistor pentru Antena 3.

Câți bani au primit Oana Sârbu și Ștefan Bănică pentru rolurile din „Liceenii”

Oana Sârbu și Ștefan Bănică Junior au fost idolii adolescenților de pretutindeni, odată cu filmul „Liceenii”. La vremea respectivă adolescenți la rândul lor cei doi au fost remunerați cu sume nu chiar atât de mari cât s-a fi așteptat unii, destul de modeste pentru vremurile acelea. După cum măturisea, Oana Sârbu a cheltuit destul de repede banii…

„Pentru rolul din Liceenii am primit 9.000 de lei, bani pe care i-am cheltuit pe o canapea, două fotolii și o mașină de spălat. Nu prea îmi dădeam seama de ce va urma. Nu m-am gândit ce impact va avea rolul pe care l-am interpretat asupra vieții mele artistice. Dupa ce filmul a apărut pe ecrane a fost o nebunie. Toate fetele se tundeau ca mine. Lumea mă striga pe stradă Dana. A fost explozie, a declarat Oana Sârbu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Aceeaşi sumă a primit şi Ştefan Bănică pentru rolul lui Mihai, mai cu seamă că artistul a fost luat din armată pentru a juca în Liceenii. Acum, copiii lui Ștefan Bănică vor juca în „Liceenii”, dar, cu siguanță, onoariile vor fi altele…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton