Copiii cuplului Brangelina sunt „traumatizaţi” din cauza divorţului părinţilor lor

 Florentina Liutic
.

După 2 ani de căsătorie, Angelina Jolie a cerut pe 19 septembrie divorţul de Brad Pitt, solicitând custodia celor 6 copii, care acum suferă enorm din cauza despărţirii părinţilor lor.

 

brangelina

 

Cei 6 copii se află astfel în mijlocul scandalului şi suportă greu actuala situaţie. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne sunt consiliaţi de un psiholog, însă sunt „traumatizaţi din cauza acestor evenimente'.

 

În plus, cei 6 nu au mai ieşit deloc din casă în ultima perioadă, petrecându-şi timpul uitându-se la filme sau jucându-se în piscina casei unde locuiesc.

 

„Este foarte dificil pentru fiecare dintre ei. Sunt obişnuiţi să facă multe lucruri şi să se distreze. Este dificil pentru ei să stea doar în casă. Cei mai mici nu înţeleg ce se întâmplă', a declarat o sursă pentru revista People.

 

Singura bucurie a celor 6 copii a fost să-şi revadă tatal, Brad Pitt petrecând alături de ei cât de mult timp a putut. Actorul încearcă să facă tot ceea ce este posibil pentru a obţine custodia comună.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton