Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat: "Acum, tata se simte..."

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, în weekend. Îndrăgitul actor are numeroase probleme de sănătate, iar la finalul săptămânii trecute s-a simțit rău, iar oamenii de la azilul în care stă s-au îngrijorat și au chemat salvarea. Copiii actorului au făcut declarații despre starea de sănătate a tatălui lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel trece prin momente dificile. Celebrul actor a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău. Internat într-u azil de bătrâni, actorul i-a îngrijorat pe reprezentanții azilului, iar aceștia au chemat salvarea. Actorul a fost luat și dus la spital, unde a fost stabilizat.

alexandru arsinelalexandru arsinel

Încă de la începutul anului 2022, actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Amintim că Alexandru Arșinel are montat, încă din 2017, un stent pe artera interventriculară anterioră a inimii, una intre arterele mari din zona cardiacă.

Citește și: Alexandru Arșinel, de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate:„Asistentele au descoperit că maestrul…'

Citește și:Alexandru Arșinel, uitat de prieteni și colegi la azilul unde este internat:”E trist, nici un actor nu l-a vizitat!”

Citește și:De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit:”Mai lipsește doar…”

Citește și:De ce Irina Fodor prezintă primele ediții din noul sezon Chefi la cuțite și nu Gina Pistol, cum era anunțat:”Față în față cu neprevăzutul”

Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat

În cursul weekendului, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Cei de la azilul unde stă actorul s-au îngrijorat și au chemat imediat salvarea care l-a transportat la spital. Alexandru Arșinel a fost cazat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. La scurt timp după internare, fiul său, Bogdan Arșinel a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său.  

'Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi', a declarat fiul actorului pentru FANATIK.

De ce a ajuns Alexandru Arșinel la spital

La scurt timp după ce a fost cazat la un azil de bătrâni, Alexandru Arșinel a fost transportat la spital după ce a acuza stări de rău. După ce medicii i-au făcut analizele, s-a aflat că actorul suferă de aritmie cardiacă, care îi coboară pulsul nepermsi de mult. Bradicardia este un posibil semn al unui atac de cord incipient. Din fericire, Alexandru Arșinel se află în stare stabilă și primește tratament.

Actorul are o ultimă dorință

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel declara într-un interviu care este ultima sa dorință. Actorul a mărturisit că își dorește să își invite prietenii la un spectacol la Dolhasca, după care vrea să se retragă. În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori din România. 'Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac',a declarat Arșinel pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton