Connect-R și Misha au plecat în vacanță alături de fiica lor. Au ales o destinație exotică

 Stamen Diana
.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Connect-R și Misha sunt o familie de dragul fetiței lor, Maya. Cei trei au plecat într-o vacanță mult visată și au ales o destinație exotică. Connect-R, Misha și Maya au plecat în Zanzibar.

Și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță mult visată. Connect-R și Misha ar face orice de dragul fetiței lor, Maya. Cei trei au fost surprinși în aeroport când se pregăteau să plece în mult așteptatul concediu, potrivit spynews.ro.

Misha și Connect-R au exclus orice împăcare, însă faptul că își petrec timp în trei nu înseamnă că sunt din nou împreună. Nu ar fi nicio surpriză dacă cei doi artiști se vor întoarce împăcați din Zanzibar.

Misha și Connect-R au divorțat, dar se înțeleg foarte bine

Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Misha i-a răspuns sincer moderatorului, despre legătura dintre ea și fostul soț. „Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el’, a povestit Misha pentru „Răi da buni'.

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul.’, a  mai spus Misha.

Citește și: Connect-R și Misha s-au împăcat. Primele declarații ale artistului: 'Am fost prost'

Citește și: Adevărul despre relația Mishei cu Connect-R după divorț. Sunt nevoiți să vorbească zilnic la telefon

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton