Ce se întâmplă între Connect-R și Misha, la 4 ani de la divorț. Artistul i-a trimis un mesaj de dragoste

 Lupescu Anca
.

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, iar anunțul a fost făcut de artist, la un an după ce despărțirea s-a produs. Cu toate acestea, artistul și mama fetiței sale au rămas prieteni. Ei continua să își crească fiica și au o relația exemplară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Connect-R i-a transmis un mesaj fostei sale soții, cu ocazia Zilei de 8 Martie. Artistul a vorbit mereu frumos despre Misha și nu a ratat nicio ocazie să îi mulțumească pentru felul în care o crește pe fiica lor.

Mesajul lui Connect-R a fost unul emoționant. El i-a mulțumit fostei sale soții pentru că este mamă și „îngerul copilului nostru'.

'Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe!', a scris Connect-R pe contul său de Instagram.

connect-r-si-misha-la-munteconnect-r-si-misha-la-munte

'Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru', a mai adăugat artistul.

De ce au divorțat Connect-R și Misha

Misha a vorbit despre relația sa cu Connect R de după divorț. Cei doi au decis să se despartă, iar asta pentru că au luat lucrurile prea rapid, ceea ce nu a fost deloc în beneficiul relației lor.

Citește și: LikeOne: „Părinții noștri nu prea înțeleg ce facem și încă așteaptă să ne luăm un job serios, cu carte de muncă'

Citește și: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent.Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață’

'Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine', a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Acum, cei doi fac o echipă grozavă, se înțeleg bine și se iubesc ca o familie, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Fetița lor este liantul puternic dintre ei doi, lucru pe care l-au declarat de fiecare dată.

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece, a scris Misha, la un moment, pe pagina de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton