Connect-R, atac dur la adresa Vulpiței și a lui Viorel! "De ce copiii vor să facă poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea să promoveze..."

 Oana Pantazi
.

Vulpița și Viorel sunt, de ceva vreme, cele mai populare personaje din spațiul TV, dar și din cel online, fapt considerat îngrijorător de către Connect-R, care a luat atitudine pe contul său de socializare.

Veniți dintr-o comună de care, până recent, nu a auzit mai nimeni, Vulpița și Viorel, până mai ieri doi oameni simpli, de care nu a auzit nimeni, sunt azi vedete de prime-time la Acces Direct, emisiune care, datorită lor, face audiențe incredibile.

„Care sunt calitățile celor doi?”

Acum, Veronica, aka Vulpița, și Viorel au un stil de viață total diferit… Sunt „domni de București”, și-au schimbat total stilul vestimentar și, mai mult, sunt în trending pe YouTube, pentru că au devenit și artiști! În plus, peste tot pe unde-și fac apariția sunt tratați ca niște adevărate vedete, fanii înghesuindu-se să se pozeze cu ei! Acesta a și fost motivul pentru care Connect-R a luat recent atitudine, deranjat de faptul că cei doi s-au transformat în adevărate modele pentru generația tânără.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul, n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea?! Dar și popularitatea pretinde anumite calități!

Care sunt calitățile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva? Vă jur că n-aveam niciun fel de problemă, dar copiii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris artistul pe contul alături de o fotografie unde niște copii se înghesuiau să se pozeze cu Vulpița și cu Viorel.

Connect-R-reactie-Vulpita-ViorelConnect-R-reactie-Vulpita-Viorel

Vulpița s-a umplut de bani de când a apărut la Acces Direct

Dacă, până să apară la Acces Direct, Vulpița nu își permitea nimic, acum a dat norocu peste ea. Veronica și Viorel Stegaru se bucură din plin de succesul pe care îl au de când au venit la Antena 1.

Pentru o singură ediție la Acces Direct, Vulpița primește 100 de euro, iar până acum a fost prezentă de cel puțin 80 de ori. Veronica a reușit să strângă 8000 de euro în doar câteva luni.

Spre surprinderea tuturor, Veronica are 21 de ani, deși mulți credeau că este mult mai mare. La vârsta sa, Vulpița este căsătorită cu Viorel Stegaru și împreună au o fetiță de 3 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton