Concurenții de la Asia Express sezonul 3 au plecat în Filipine și Taiwan. Au plâns când s-au despărțit de cei dragi

 Pirvu Cristina
.

Concurenții au plecat în marea aventură, la Asia Express sezonul 3, mai exact în Filipine și Taiwan. Și-au luat la revedere de la cei dragi și s-au aventurat în competiția care le pune limitele la încercare. 

Concurenții de la Asia Express care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1, conform Antena 1.

Speak și Ștefania au făcut declarații înainte să plece: „Ne bucurăm că plecăm pentru că este o experienţă unică.. eu am primit vestea foarte încântată … mie mi-a fost cam teamă, săptămâna asta a fost haos. Nu ne așteptăm.Dacă îmi e foame mănânc de toate.. nu mănânc tarantulă vie, până să plecăm am mâncat fast-food.”, a povestit Speak, la Star Matinal.

Cea mai grea despărțire a fost cea dintre Antonia și Alex Velea. Cântăreața l-a condus la aeroport pe Alex alături de cei doi copii ai lor. Au plâns, s-au emoționat și și-au luat la revedere cu greu.

Concurenti Asia Express 1Concurenti Asia Express 1

https://www.facebook.com/asiaexpressromania/videos/1145155689028235/

Răzvan Fodor, primele declarații despre aventura Asia Express: 'În prima fază am fost destul de reticent'

La 44 de ani, Răzvan Fodor nu a pierdut gustul aventurii. Vedeta va participa împreună cu amicul său Sorin Bontea la Asia Express, propunere pe care a primit-o cu reticență la început din cauza gradului de dificultate. Răzvan știe că nu e de glumă cu ce-l așteaptă, dar nu se dă în lături de la marea provocare Asia Express.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton