Concurenții de la America Express, mărturisiri în lacrimi despre decesele din familie. Puya: „Fratele meu a murit prea devreme. În ziua când s-a întâmplat m-a sunat și...”

 Radulescu Ruxandra
.

Concurenții de la America Express au făcut mărturisiri în lacrimi despre decesele din familie. O ediție plină de emoții copleșitoare pentru concurenții de la America Express, care concurează pentru prima imunitate, în cadrul ediției din această seară. Echipele sunt nevoite să treacă prin probe inspirate de sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO: Dia de los Muertos. Cu această ocazie concurenții și-au adus aminte de persoanele dragi pe care le-au pierdut. Andreei Antonescu i-au dat lacrimile, când și-a adus aminte de tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la America Express, mărturisiri în lacrimi despre decesele din familie. Momente pline de emoție pentru concurenții de la America Express. Echipele concurează pentru prima imunitate, în cadrul ediției din această seară ce va fi difuzată pe Antena 1, de la 20:30. Echipele se vor confruna cu o serie de proba inspirate din sărbătoarea tradițională a Mexicului, „Dias de los Muertos”(n.r Ziua morților). Unii concurenți și-au amintit de persoanele dragi pe care le-ai pierdut. Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi când și-a adus aminte de tatăl ei. Cântăreața nu poate uita faptul că era certată cu părintele ei, atunci când acesta a murit.

andreea-antonescu-a-primit-o-propunere-indecenta-de-la-un-coleg-de-la-survivor-romania-4andreea-antonescu-a-primit-o-propunere-indecenta-de-la-un-coleg-de-la-survivor-romania-4

Concurenții de la America Express, mărturisiri în lacrimi despre decesele din familie

Concurenții de la America Express sunt nevoiți în cadrul ediției din această seară să treacă prin probe, inspirate de sărbătoare națională a Mexicului, intrată în patrimoniul Unesco „Dia de los Muertos” (Ziua morților). Andreea Antonescu a cedat emoțiilor și și-a amintit de tatăl ei care a murit în urmă cu mai mulți ani. Bărbatul era managerul trupei Andre. Cântăreața a mărturisit, printre lacrimi, care este cel mai mare regret, legat de dispariția tatălui ei.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express: „Mi-a fost frică. Pentru noi…’

Citește și: „Acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat de pericol la America Express

„Faptul că eu eram certată cu el în momentul în care a plecat dintre noi – acesta este lucrul pe care-l regret cel mai tare. Atunci am învățat să spun oricui care contează în viața mea cât de mult reprezintă pentru mine. De multe ori m-am oprit, când eram singură, și-am privit în sus, gândindu-mă: Oare el e mândru, acolo unde e?', a spus Andreea Antonescu.

Larisa Iordache la America Express a plâns moartea mamei sale

Larisa Iordache a fost de asemenea copleșită de amintirea dureroasă a trecerii în neființă a mamei sale, care a murit în 2021. Gimnasta și-a exprimat recunoștința față de cea care a adus-o pe lume și care a reprezentat mereu un exemplu de forță interioară.

Mama mi-a arătat de fiecare dată cât de multă putere poate exista pe lumea asta într-o ființă umană. Ea a fost exemplul și sprijinul meu', a declarat gimnasta.

Puya a vorbit despre moartea fratelui

Puya a relatat la America Express cum a aflat de moartea propriului său frate. Artistul era în concert când a fost anunțat de că fratele său, care locuia în Italia, s-a stins din viață.

„Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli', a spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton