Concluziile psihologului, după declarațiile lui George Buhnici despre femei: „Predomină instinctele animalice”

 Borcilă Andreea
.

Concluziile psihologului, după declarațiile lui George Buhnici despre femei. Fosta vedetă de la PRO TV a stârnit numeroase reacții în social media, atât din partea internauților, cât și a mai multor vedete, asociații și organizații. Un specialist în comportamentul uman a dezvăluit ce semnifică, de fapt, atitudinea lui George Buhnici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Buhnici și soția lui, Lorena, au fost prezenți la începutul lunii iulie la celebrul festival de muzică Neversea, din Constanța. Acolo, într-un reportaj pentru postul Antena Stars, vloggerul a făcut câteva afirmații, care ulterior au stârnit numeroase reacții în mediul online. Fostei vedete de la PRO TV nu i-au fost pe plac femeile cu celulită și vergeturi care vin la plajă. În schimb, a spus despre soția sa că arată ca o minoră, la vârsta ei.

george-buhnici-7george-buhnici-7

În final, moderatorul podcastului Informații gratis despre lucruri care costă (IGDLCC), de pe YouTube, le-a cerut iertare oamenilor, printr-un filmuleț de câteva minute, care a ajuns inclusiv în Trending, în topul celor mai urmărite videocplipuri.

Citește și: Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: „Consecințe grave”

Citește și: Lorena Buhnici, decizie radicală după scandalul vergeturilor și al celulitei.Ce a făcut acum soția lui George Buhnici

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…”

Citește și: Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț:”Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Concluziile psihologului, după declarațiile lui George Buhnici despre femei

Psihologul Silvia Dăeanu a povestit, pentru Replica, la ce concluzii a ajuns, după cele afirmate de George Buhnici. Influencerii și persoanele publică, spune specialistul, trebuie să aibă maturitate emoțională și să fie conștiente că ceea ce spun și fac au un impact mare asupra tinerilor și adolescenților.

În România, încă se pune accent pe superficialitate din păcate, pentru că există mult stres, nesiguranța și prea puțin timp pe care oamenii și-l permit pentru a conștientiza că sunt unici, că nu au nevoie să se compare cu cineva pentru a se simți frumoși. Stresul ii ține la distanță de propriul sine, de propriile simțiri și trăiri, iar foarte mulți din cei ce joacă rolul de specialiști în educație' sau influenceri' au grijă să promoveze fie propriile credințe, fie cele pe care cineva le plătește pentru a fi promovate.

Concluzia este că Buhnici este un simplu om, ca și noi, cu frustrările și traumele lui. Prin insulta adusă la adresa femeilor, reiese imaturitatea emoțională, teama de a-și accepta vârsta și refuzul de a vedea că în viața lui nu va sta mereu o minoră. Cu toate aceste afirmații, Buhnici nu este de condamnat ci doar de compătimit, pentru că oricât s-ar strădui să prezinte o imagine exterioară, în interior duce cu siguranța lupte cu propriile frici. Mult consum de energie care mai devreme sau mai târziu îl va obliga să vadă ceea ce nu-i place și nu acceptă.

O persoană publică cu atât de mulți urmăritori și cu putere mare de influență, mai ales asupra tinerilor, este necesar să fie matură emoțional și responsabilă de afirmațiile pe care le face. Discernământul este o caracteristică obligatorie la un influencer.

Acesta trebuie să fie conștient de impactul psihologic pe care-l produce. Faptul că Buhnici și-a exprimat părerea public în ceea ce privește frumusețea feminină într-un mod atât de grosier, arată cât de predominante sunt instinctele animalice. Tinerii pot înțelege mesajul: femeile perfecte sunt doar cele ce par minore indiferent de vârsta, fără celulită și vergeturi', a declarat psihologul Silvia Dăeanu.

Sursă foto: arhivă

Vezi şi ce este celulita şi ce sunt vergeturile!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton