Codruț Pop s-a despărțit definitiv de Alexandra, fosta concurentă de la Puterea Dragostei: "Am o altă iubită"

 Dumitrache Laura
.

Codruț Pop de la Puterea Dragostei a avut o relație de iubire cu Alexandra, cea cu care a ajuns în marea finală în sezonul al treilea. Cei doi s-au despărțit, iar tânărul este mai hotârât ca niciodată să își vadă de viața lui, fără a mai avea o legătură cu fosta iubită. Mai mult, Codruț a mărturisit că are o nouă iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Codruț Pop s-a despărțit definitiv de Alexandra, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, iar de multe ori și-au dat șanse. Cu toate acestea, se pare că au fost prea multe, iar în cele din urmă au deci să meargă pe drumuri separate.

codrut popa si alexandracodrut popa si alexandra

Alexandra s-a operat în urmă cu câteva săptămâni, iar Codruț nu a fost alături de ea. Cei doi s-au despărțit, ba chiar s-au blocat pe rețelele de socializare. Codruț Pop a vorbit despre separara de fosta concurentă a emisiunii matrimoniale și a dezvăluit ce planuri are pe plan amoros.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău:”Am fost angajată destul și…”

Citește și:Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară:”Dacă stau mă ia amețeala”

Citește și:Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto:”Trebuia să fii cu noi”

Citește și:Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Codruț Pop s-a despărțit definitiv de Alexandra, fosta concurentă la Puterea Dragostei

Codruț Pop și Alexandra, foștii concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv. Tânărul pare dispus să își vadă de viață singur și să aibă parte de noi experiențe. Cei doi s-au despărțit și împăcat de nenumărate rânduri, dar de această dată, decizia pare definitivă. Alexandra a suferit o intervenție chirurugicală în urmă cu câteva săptămâni, dar Codruț nu a fost alături de ea.

Codruț și Alexandra nu au rămas în relații bune, ba chiar s-au blocat pe rețelele de socializare. „Eu cu Alexandra suntem blocați peste tot. Am văzut niste mesaje de la niste oameni, nu a fost o complicație grava, am stat mai în umbra. Am mai intrat și în live pe TikTok, dar deja nu mai era treaba mea”, a declarat Codruț, relatează kanald.

Codruț Pop are o nouă iubită

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat că se simte foarte bine acum. Mai mult, Codruț a dezvăluit că iubește din nou. Fostul iubit al Alexandrei are o nouă iubită, alături de care are planuri serioase.

„Este de acolo de lângă mine, de la Deva. Am cunoscut-o online. A început de la un simplu like pe TikTok. Cum sufer de insomnii, am intrat pe TikTok și de acolo, i-am dat follow pe Instagram. Da, chiar este foarte frumoasa, blonda. Am eu ceva cu blondele„, a mai spus Codrut.

Codruț Pop: „Cu femeile mature ar trebui să ai mai multă răbdare”

Codruț Pop a recunoscut că îi plac femeile mai în vârstă. Tânărul consideră că acestea sunt mult mai mature și are ce învăța de la ele. Noua sa iubită este mai mare cu 9 ani decât el.

Ramona este puțin mai mare decât mine. Au o altfel de mentalitate aceste femei, mă atrag cele care stiu ce vor. Am depășit alt prag. S-au cam schimbat lucrurile, cu femeile mature ar trebui să ai mai multa răbdare. Ea are 32 de ani, e mai mare cu 9 ani decât mine”, a mai dezvaluit fostul concurent de la Puterea dragostei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton