Codin Maticiuc vrea să investească două milioane de euro într-un film: "Trebuie să..."

 Raiciu Adriana
.

Codin Maticiuc este decis să facă o investițe de 2 milioane de euro în viitorul apropiat. În cadrul unui interviu, producătorul de film a spus că pregătește o surpriză pentru fanii săi. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea își aduce aminte de filmul „Miami Bici'. Producția a avut mare succes, iar cinematografele au fost pline în toată perioadă în care a fost ecranizat. Ei bine, se pare că povestea redată de Codin Maticiuc are și o continuare, întrucât producătorul urmează să pună în scenă cel de-al doilea film.

CodinCodin

În cadrul unui interviu, Codin Maticiuc a dezvăluit că vrea să investească în Miami Bici 2 suma de 2 milioane de euro. Cât despre scenariu, afaceristul nu are totul pus pe hârtie, însă are făcută o idee despre cum vrea să arate.

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea’

Citește și: Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei:„Încă îl am’

Citește și: Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai!Au vândut apartamente de milioane de euro

Citește și: Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui:'Se teme că cineva ar putea să i-o fure…'

În ce vrea să investească Codin Maticiuc 2 milioane de euro

Scenariul pentru filmul Miami Bici 2 nu este încă scris, întrucât Codin Maticiuc își dorește ca totul să fie cât mai aproape de perfecțiune. Speră că cea de-a doua parte să fie la fel de bună ca prima, așa că Alex Coteț îl va ajuta în tot acest proces.

„Scenariul nu este încă scris. Alex Coteț e principala mână la crearea sa, așa că îl așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde. Eu voi fi doar a doua mână. Merge greu fiindcă avem cu toții pretenții și așteptări și trebuie să iasă cel puțin la fel de bun ca și prima parte', a declarat Codin Maticiuc, potrivit impact.ro.

Totuși, a spus că varianta finală a scenariului va fi gata în a doua parte a verii și va exista un personaj negativ rus, cel mai probabil acesta s-a inspirat din situația actuală din Ucraina.

„Este foarte posibil ca războiul din Ucraina să-și spună și el cuvântul și să avem un personaj negativ rus. Va fi poate unul colectiv sau poate va fi unul anume. E încă neclar totul. Vom continua însă în mod evident evoluția personajelor care ne-au făcut deja cunoscută povestea noastră și vom încerca să includem în distribuție și o vedetă americană. E cam devreme să speculăm pe tema asta, dar idei avem, asta pot să vă asigur!', a adăugat  Codin Maticiuc.

„E greu de avansat sume”

Dacă pentru primul film a scos puțin peste 1 milion de euro din buzunar, Codin Maticiuc spune că această producție îl va duce mult mai mult.

Și în acest caz e greu de avansat sume. Dar ținând cont că prima parte ne-a scos milionul de euro din buzunare, poate chiar un pic mai mult, e evident că acum vom avea de-a face cu o sumă mult mai mare. Poate chiar dublă, cine știe?! Mai ales dacă mărim și distribuția și includem și nume sonore. Trebuie să fim pregătiți pentru un asemenea scenariu!', a mai spus Codin Maticiun pentru sursa citată mai sus.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton