Codin Maticiuc, prima imagine cu fiica lui cea mică: "Abia de azi am și eu voie s-o postez". Ilinca a împlinit 6 luni

 Oana Pantazi
.

Anul trecut în octombrie, Codin Maticiuc devenea tată pentru a doua oară, iar azi, fiica lui, Ilinca, a împlinit 6 luni. După cum declară cu umor tatăl ei, de azi are liber la fotografiat. Așadar, mezina familiei va împărți celebritatea cu sora ei mai mare, simpatica Smaranda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Azi, Ilinca, fiica cea mică a lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli, a împlinit 6 luni și fericitul tătic a primit „liber la postat în social media” imagini cu mezina familiei, adorabila Ilinca. Cuplul mai are o fetiță superbă, pe Smaranda, în vârstă de aproape 4 ani, iar între puștoaică și tatăl ei există o relație specială.

codin-maticiuc-2-768×1024-1codin-maticiuc-2-768×1024-1

Codin Maticiuc a postat prima imagine cu fiica lui cea mică, Ilinca

Dacă în urmă cu niște ani Codin Maticiuc era mai degrabă cunoscut sub nickname-ul Crai de Dorobanți, iată că pe actorul în vârstă de 42 de ani relația cu Ana Pandeli, dar și faptul că a devenit tată l-au schimbat complet. Acum, Codin este de două tată, mai bine zis tată de fete, și este iremediabil îndrăgostit de Smaranda și Ilinca, fetițele lui.

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță: „Cea mai importantă persoană din viața ta'

Citește și: „Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă'. Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Citește și: Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda: „Eu sper ca până când fata mea se face mare…’

Azi, mezina familiei a împlinit 6 luni și, cu această ocazie, tatăl ei a postat prima fotografie cu micuța, care este absolut adorabilă. Și dacă Smaranda pare a fi copia fidelă a tatălui ei, Ilinca a moștenit ochii și trăsăturile mamei sale.

Șase luni face astăzi fata mea și, conform înțelegerilor, abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic:
Ilincuța, fata mea,
De Tonitza mai trăia,
Doar pe tine te picta!
„, a scris Codin Maticiuc în dreptul primei fotografii a Ilincăi din social media.

Fiica cea mică a lui Codin Maticiuc s-a născut în America

A fost cuplat cu multe nume celebre din showbiz, iar mulți l-au considerat un veritabil băiat rău din cauza stilului lui de viață. Cu toate acestea, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe Ana Pandeli. Cei doi îl cresc împreună pe Mario Dan, fiul ei dintr-o relație anterioară, și au împreună două fetițe, Smaranda și Ilinca.

Cu 6 luni în urmă, Codin a devenit tată pentru a doua oară și, după cum mărturisea, de data asta emoțiile au fost și mai mari. Actorul din serialul Clanul și Ana Pandeli, iubita lui, au decis ca fiica lor să se nască în America, la fel ca și sora ei mai mare, Smaranda.

Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreunăMămica e bine, deși stă cu toți trei acumAm avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima datăSuntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan‘, declara Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Iar din câte povestea la scurt timp de la venirea Ilincăi pe lume, e clar, Codin este un tată extrem de dedicat.

„Ziua cu fata mică în brațe la spital, seara acasă sculptez dovleci pentru fata cea mare. Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit', a postat Codin Maticiuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton