Cocktail party pe cod portocaliu

 Florentina Liutic
.

Miercuri seară, vedetele au sfidat codul portocaliu de ninsoare şi viscol şi au luat parte la un cocktail party găzduit de showroom-ul Vera Sposa. Evenimentul a marcat lansarea noii colecţii de rochii de mireasa marca Galia Lahav. 

 

Pe 31 ianuarie si 1 februarie, magazinul Vera Sposa găzduieşte trunk show-ul Galia Lahav 2014. După New York, Londra, Berlin și Atena, rochiile din colecţia 2014 ce poartă semnătura renumitei case, vor putea fi probate şi de viitoarele mirese din România, exclusiv prin Vera Sposa.

 

Creaţiile Galia Lahav, atât rochiile pentru mirese cât şi cele de seară, s-au facut remarcate în universul modei internaţionale prin unicitatea designului, eleganţa şi luxul pe care îl emană. Ele exprimă tendinţele actuale punând un accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusăturilor şi pe utilizarea celor mai preţioase materiale.

 

 

Galia Lahav si Irina MohoraGalia Lahav si Irina Mohora

 

Designerul Galia Lahav, care a fost şi gazda evenimentului, s-a născut în Rusia şi a urmat studiile în Israel. Implicarea de peste cincisprezece ani în artă s-a concretizat prin deschiderea propriei case de moda. La 30 de ani, Galia Lahav începe să îşi exprime romantismul şi dragostea pentru modă creând rochii care devin, în scurt timp, un nume de referinţă în domeniu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton