Clipe dramatice pentru Jimmy Kimmel: bebeluşul său a fost operat imediat după ce s-a născut!

 Florentina Liutic
.

Jimmy Kimmel, prezentatorul emisiunii „Late Show', a trecut prin momente dramatice de curând, acesta povestind ce s-a întâmplat în emisiunea sa din 1 mai.

 

Recunoscut pentru umorul său molipsitor, Jimmy şi-a dezvăluit o cu totul altă faţă la începutul emisiunii în care a vorbit despre primele zile din viaţa bebeluşului său.

 

Pe 21 aprilie, Jimmy Kimmel a devenit tatăl unui băieţel pe nume Billy, care, din păcate, s-a născut cu o malformaţie congenitală la inimă.

 

Prezentatorul în vârstă de 49 de ani a povestit cu lacrimi în ochi ce s-a întâmplat, asigurându-şi fanii că băieţelul a fost imediat operat cu succes, iar acum e în stare bună şi şi-a revenit.

 

Va mai trebui să suporte o intervenţie chirurgicală peste câteva luni şi incă una, non-invazivă, când va mai creşte.

 

Prezentatorul Galei Oscar de anul acesta a făcut cu această ocazie o pledoarie pentru asigurarea medicală pentru toţi oamenii, el adresându-se direct lui Donald Trump care intenţionează să abroge Obamacare şi să modifice astfel sistemul de sănătate. „Niciun părinte nu trebuie niciodată să se gândească dacă îşi poate salva copilul, nu trebuie să se întâmple asta. Nu aici.'

 

Fostul preşedinte Barack Obama a reacţionat imediat pe Twitter felicitându-l pe Jimmy Kimmel pentru acestă pledoarie, iar televiziunile americane au dezbătut intens acest subiect.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton