Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea TV a ajuns cu fetița la spital

 Stamen Diana
.

Viața Mirelei Vaida se împarte între familie și carieră, însă întotdeauna familia va fi pe primul loc pentru aceasta. Prezentatoarea TV trece prin momente mai puțin plăcute după ce fiica ei, Carla, a ajuns de urgență la spital.

Micuța Carla a reușit să o îngrijoreze pe mama sa, iar prezentatorea TV este alături de fetița ei care este bolnăvioară. Vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu cea mică pe patul de spital în timp ce i se face o perfuzie. Imagine care cu siguranță este greu de privit de orice mamă.

'În loc de serbarea de Moș Crăciun', a scris Mirela Vaida pe contul personal de Facebook. Prezentatoarea TV nu-și lasă copilul nicio secundă, mai ales în situațiile delicate. Prietenii virtuali ai vedetei i-au urat toate cele bune micuței Carla.

Mirela Vaida are doi copii

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida din anul 2009, iar împreună au doi copii. Prezentatoarea TV are o fetiță, Carla Maria, și un băiețel pe nume Vladimir Alexandru.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton