Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună: „Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți”

 Borcilă Andreea
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună. Cei doi formează un cuplu discret, concentrându-se mai mult pe partea profesională. S-au îndrăgostit unul de celălalt, iar de la iubiți și până la soț și soție nu a fost decât un singur pas. Recent, artista a dezvăluit câteva secrete din spatele relației de cuplu cu Edward Sanda, despre care fanii nu au știut! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit anul trecut. Oamenii apropiați le-au fost alături celor doi în cea mai frumoasă experiență din viața lor. Mariajul nu i-a schimbat cu nimic, ba mai mult, pentru artistă un inel și actul de căsătorie nu pot schimba ceea ce simt, cu adevărat, unul pentru celălalt. 

cleopatra-stratan-1-1cleopatra-stratan-1-1

Cei doi artiști fac parte din lumea muzicii, iar câteva dintre colaborările lor au ajuns hituri. Faptul că lucrează în același domeniu, este un mare avantaj pentru cuplu, iar asta pentru că cei doi se pot ajuta reciproc. De curând, au lansat și propriul lor brand de haine, semn că deja lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. 

Citește și: Edward Sanda, surpriză pentru Cleopatra Stratan:”Ne dorim o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă!”

Citește și: De ce nu s-au înscris la facultate Cleopatra Stratan și Edward Sanda:”Nu mi-e rușine”

Citește și: Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit.E cântăreț și a fost la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase.Cu ce se ocupă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună

Artista obișnuia să facă naveta Chișinău – București, ea fiind originară din Republica Moldova. De un an, după ce a absolvit liceul, cântăreața s-a mutat în Capitală, iar atunci când e nevoie, fie se duce ea la cei dragi, fie îi primește în vizită. Într-un interviu pentru Playtech.ro, fiica lui Pavel Stratan a vorbit deschis despre relația ei cu Edward Sanda, care i-a devenit soț acum câteva luni bune. De atunci și până acum, nu s-a schimbat nimic, iar cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Cu alte cuvinte, sunt o echipă unită atât din punct de vedere personal, dar și pe plan profesional. 

„Ador la Edi absolut tot! Da, m-am îndrăgostit de el la prima vedere, chiar dacă a durat vreo trei ani până să fim împreună.Părintii noștri au știut mereu că ne place unul de altul și ne-au susținut în relația noastră. Și-au dorit să ne vadă fericiți împreună. Suntem o familie frumoasă și fericită', a povestit ea. 

Cleopatra Stratan: „Ne dorim copii, dar mai așteptăm'

Cântăreața și soțul ei sunt tineri plini de energie și cu visuri mari pe care vor să le împlinească. Chiar dacă s-au așezat la casa lor și, oficial, sunt soț și soție, cei doi nu vor să se grăbească în a-și extinde familia. Totul se va întâmpla la momentul potrivit, când cuplul va fi pregătit: „Ne dorim copii, dar mai vrem să așteptăm. Vrem să mai petrecem timp cu noi și să ne ocupăm de carierele noastre 100%. Avem toată viața înainte pentru copii', a mai spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată anterior. 

Cum își împart cei doi banii, la un an de la căsătorie 

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, și Edward Sanda, de 24 de ani, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, chiar dacă sunt foarte tineri. Ambii s-au cunoscut prin intermediul muzicii, cea mai mare pasiune a lor, ba chiar au avut și colaborări împreună. Și-au dat seama că pot fi mai mult decât colegi de breaslă, așa că inevitabilul s-a produs. S-au îndrăgostit, iar anul trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în fața altarului. 

Invitați în emisiunea online Duet cu Alexandra, Cleopatra și Edward au mărturisit că activitățile casnice se împart la doi, iar ceea ce poate face ea poate face și el și invers. Cei doi tineri artiști au dezvăluit cum împart banii, dar și ce fac cu economiile pe care le au.

„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers’, a recunoscut Cleopatra Stratan. 

Când au fost întrebați cine plătește facturile, Edward Sanda a spus că amândoi se ocupă de acestea: „ne împărțim toate atribuțiile, de la spălat vase, curățenie, cumpărături, strâns de haine și facturi, absolut toate, astea de împart’, a declarat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton