Claudiu Popa și-a dat demisia de la Realitatea Plus, după 10 ani

 Lupescu Anca
.

Claudiu Popa și-a dat demisia de la Realitatea Tv, după mai bine de zece ani în care a fost realizator tv. Gestul lui vine la o zi după alegerile parlamentare de anul acesta. Claudiu Popa a avut ultima emisiune la Realitatea Tv ieri, iar astăzi, el a anunțat plecarea printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

 Claudiu Popa și-a dat demisia de la Realitatea Plus după 10 ani, dar a refuzat să comenteze motivele care au condus la această decizie. E ziua în care alegem. Cetățeanul din mine a făcut asta, dar azi, eu am ales şi ca jurnalist. În ultimii zece ani am fost reporter, prezentator, moderator în prima televiziune de ştiri din România.

emma-zeicescuemma-zeicescu

Dacă ai fost sau eşti unul dintre oamenii din Realitatea, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat să fac şi pentru tot ce am învățat să nu fac. Dacă m-ai urmărit vreodată la Realitatea, dacă ți-am fost de folos, dacă te-am bucurat ori supărat, îți mulțumesc pentru că exişti. Din inimă! Ne revedem curând, într-o nouă călătorie', a scris Claudiu Popa.

Jurnaliștii de la Pagina de Media l-au contactat pe prezentatorul TV, însă acesta nu a dorit să ofere mai multe informații despre ceea ce va face în viitor, spunând doar că se va dedica familiei pentru un timp.

În ultimii zece ani, Claudiu Popa a fost realizator de programe și prezentator de știri la Realitatea TV. Înainte, a trecut și pe la Prima TV, unde a stat trei ani. 

Tot anul acesta, alți trei jurnaliști au plecat de la Realitatea Plus

O nouă demisie la Realitatea Plus a fost anunţată recent pe Facebook. După ce de la Realitatea Plus au plecat jurnaliștii Costi Rogozanu și Florentina Bălășoiu, la scurt timp, Mariana Zberianu și-a anunțat și ea demisia.

„Azi mi-am dat demisia de la Realitatea.

Sunt opt ani de muncă aici, în care am lucrat alături de oameni extraordinari, am realizat lucruri minunate și nu o spun eu (pentru că cei care mă cunosc foarte bine știu că sunt mult prea modestă), ci voi cei care ne-ați fost alături, în toți acești ani, fie că vorbim de telespectatori, invitați, prieteni sau familie.

Tuturor vă multumesc pentru această experiență!

În ultima vreme însă, din cauza schimbărilor care s-au făcut la Realitatea, nu mă mai regăsesc în acest proiect.

Citește și: Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie:’M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri’. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a răbufnit la Ferma:„Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție’. Reacția Andreei Antonescu

În cei peste 16 ani de când sunt jurnalist, atunci când am simțit că nu mai pot face lucrurile în care cred cu tărie, am decis să fiu deschisă unei noi experiențe.

Vă îmbrățisez cu drag!', a transmis Mariana Zberianu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton