Claudia Pavel, scandal la Ferma cu Brigitte Năstase. De la ce a început cearta

 Stamen Diana
.

Conflictele sunt din ce în ce mai dese la emisiunea de la ProTV. Claudia Pavel și Brigitte Năstase de la Ferma au fost protagonistele unui nou scandal. Cele două nu se mai înțeleg deloc, iar cântăreața a jignit-o foarte rău pe fosta soție a lui Ilie Năstase.

Spiritele se încing la Ferma, pentru că unii dintre concurenți au ajuns să fie la cuțite. Un nou scandal a izbucnit între Claudia Pavel și Brigitte Năstase. Cearta a început după ce fosta soție a lui Ilie Năstase a discutat cu alți colegi din emisiune cum că artista ar încerca să-l cucerească pe Remus Boroiu, iar Claudia Pavel a auzit aceste vorbe și a avut o reacție total neașteptată.

„Săraca de tine, Brigitte,  trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine,  mitomană. Mi-e milă de tine, fată. Vai de capul tău. Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine', i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte.

Nu este prima dată când concurenta aduce jigniri la adresa colegilor din emisiune. Recent, Claudia Pavel a avut un conflict și cu Jorge, pe care l-a numit în fel și chip.

Deși în trecut Brigitte Năstase a făcut parte din mai multe scandaluri cu fostul soț, acum până și ea a rămas șocată de cuvintele pe care i le-a adresat Claudia Pavel. „Sunt șocată. Nu am crezut că poate să spună așa ceva. Nu o să stăm o veșnicie aici, o să ieșim. Și am și eu vreo doi avocați și o să vedem', a fost reacția lui Brigitte Năstase.

Citește și: Cătălin Cazacu, motiv de ceartă între concurentele de la Ferma. Brigitte Năstase, dezvăluiri neașteptate: 'S-au culcat cu el'

Citește și: Emil Rengle a fost șocat de comportamentul lui Brigitte Năstase la Ferma: 'Citea Biblia, apoi…'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton