Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah: "O să-l iubesc pentru totdeauna"

 Radulescu Ruxandra
.

Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah. Claudia Pavel, fosta membră a trupei Candy, s-a împăcat cu fostul ei partener Jeremy, tatăl lui Noah. Artista a petrecut sărbătorile în SUA, unde a mers împreună cu fiul ei, dar și cu Paula, sora sa. Fostul partener al Claudiei a primit-o cu brațele deschise pe aceasta și pe familia ei și au avut împreună sărbători de vis. Claudia a revenit în România cu fiul ei, în urmă cu 10 ani și de atunci a comunicat foarte rar cu fostul partener. Anul acesta artista și tatăl fiului ei s-au reunit și au petrecut Crăciunul precum o adevărată familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah. Sărbători de vis pentru Claudia Pavel și fiul ei, Noah, care au plecat în SUA, în Las Vegas, unde s-au reunit cu tatăl micuțului. Claudia Pavel, 38 de ani, a revenit acum 10 ani înapoi în România, iar de atunci comunicarea cu fostul ei iubit, Jeremy Lewis a fost aproape inexistentă. Artista s-a îndrăgostit de Lewis în urmă cu mai mulți ani, acesta fiind un cunoscut jucător de baschet în SUA. Cei doi s-au despărțit deși avea un copil împreună, însă anul acesta, Claudia Pavel și fostul iubit au decis să îngroape securea războiului și au petrecut sărbătorile împreună, asemenea unei familii adevărate.

fiul-claudiei-pavel-veganfiul-claudiei-pavel-vegan

Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah

Claudia Pavel s-a reunit cu fostu ei iubit, jucătorul de baschet Jeremy Lewis, după 10 ani în care abia și-au adresat câteva cuvinte. Cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Noah, însă relația dintre artistă și tatăl fiului lor a fost una turbulentă. Se pare totuși că, după 10 ani de la marea despărțire, românca și fostul partener de viață au decis să uite de conflictele din trecut. Cântăreața a plecat alături de fiul ei, Noah, și Paula, sora sa în Las Vegas, pentru a petrece Crăciunul alături de Jeremy. Familia Claudiei Pavel a locuit în casa Lewis, care a fost extrem de încântat să o revadă pe mama copilului său.

„Am petrecut Crăciunul împreună și avem o relație excelență, foarte bună, am putea spune. Nu ne-am împăcat chiar acum, dar știți că nu îmi place să vorbesc de viața mea privată și a copilului meu.”, a povestit Claudia Pavel, în exclusivitate pentru Click!

Claudia Pavel și fiul ei Noah au petrecut în compania unor personalități cunoscute de la Hollywood, buni prieteni cu Jeremy Lewis. Printre aceștia s-a numărat și Monty Jackson, unul dintre cei mai buni stiliști la Hollywood care colaborează cu Orlando Bloom și Lenny Kravitz.

Cladia Pavel, despre motivul despărțirii

Claudia Pavel și fostul ei partener de viață, Jeremy Lewis au trăit o poveste de dragoste pasională, iar cei au devenit și părinții unui copil. Artista și sportivul american s-au despărțit și părea că nu mai este loc pentru o reconciliere, deși Claudia și-a declarat dragostea pentru acesta, fiind tatăl copilului ei.

Citește și: De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare.Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:'Îmi doresc copii'

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.', a declarat Claudia Pavel, la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton