Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău speră la o împăcare: "Nu vrea să-mi dea drumul..."

 Raiciu Adriana
.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț de mai bine de trei ani. Cei doi nu ajung la un numitor comun și, astfel, nu pot fi despărțiți și în acte. De curând, cântăreața a făcut o dezvăluire neașteptată despre fostul ei partener de viață. Iată ce spune aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să se despartă în urmă cu mai bine de trei ani. De atunci, aceștia tot încearcă să divorțeze, însă fără niciun rezultat. Se pare că nu ajung la un numitor comun și, astel, nu pot fi despărțiți și în acte.

claudia-patrascanu-decizie-1claudia-patrascanu-decizie-1

De curând, vedeta a făcut o dezvăluire total neașteptată. Claudia Pătrășcanu crede că Gabi nu vrea să divorțeze dintr-un singur motiv, acela că speră la o împăcare! Iată ce a mai spus cântăreața despre situația actuală!

Citește și: Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu duhovnicul să-și schimbe viața:'I-am iertat pe cei care m-au rănit'

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla’

Citește și: Actriţa Viorica Vodă, discurs neașteptat pe scena Premiilor Gopo:'Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem'

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt/ EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău speră la o împăcare

Totul a început în urmă cu trei ani, atunci când Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii și a plecat de lângă Gabi Bădălău. De atunci, au trecut prin multe și nici acum nu au ajuns să se despartă și în acte.

Vedeta spune că singurul motivul pentru care fostul ei partener de viață nu acceptă divorțul este că ar spera la o împăcare.

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul? Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta.

Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui. Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc,” a spus, amuzată, ea.

Ce a discutat Claudia Pătrășcanu cu mama lui Gabi Bădălău

Totodată, de la mama omului de afaceri a aflat Claudia că Gabi nu vrea să divorțeze.

„El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui! Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul!

Lui îi convine așa, are bani mulți, poate să facă ce vrea cu banii. Problema e că lui nu-i pasă dacă eu cheltuiesc cu procesul cât un apartament. Nu-i pasă! De fapt, se cheltuie din banii copiilor… Nu știu unde se ajunge cu acest divorț, că nu se mai termină. Și el face niște greșeli foarte mari, iar copiii au de suferit, pentru că țin de educația lor. Problema este că ne cresc copiii, e vorba de bani, eu cheltui foarte mulți bani. Adică banii ăștia pe care-i dau pe acest proces mi-ar fi plăcut să-i folosesc pentru copii. Făcând un calcul și trăgând linie, puteam să mai am o casă pe malul mării’, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton