Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău s-au împăcat: "Tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus"

 Raiciu Adriana
.

Lucrurile merg pe drumul cel bun. Claudia Pătrășcanu a decis să facă pace cu soacra ei, după o perioadă în care și-au aruncat cuvinte extrem de dure. În cadrul unui interviu, cântăreața a dezvăluit care este relația pe care o are cu familia lui Gabi Bădălău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultima perioadă din viața Claudiei Pătrășcanu nu a fost deloc bună. A avut parte de multe momente dificile, mai ales după ce a decis să pună punct relației cu Gabi Bădălău.

22-622-6

Familia bărbatului s-a implicat și ea în scandalul dintre cei doi, iar situația s-a complicat din ce în ce mai tare.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:’Partajul nu mă interesează’

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:’Probabil și-a refăcut viața sentimentală’

Citește și: Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate

Citește și: Gina Pistol și Smiley își renovează casa.Cum arată acum locuința și ce schimbări vor face

Claudia Pătrășcanu și soacra ei, mama lui Gabi Bădălău, s-au împăcat

În cadrul unui interviu, Claudia Pătrășcanu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soacra ei la momentul actual. De dragul celor doi copii, cântăreața a decis să comunice atât cu Gabi Bădălău, cât și cu mama acestuia.

Artista susține că a luat această decizie pentru a se mai liniști apele.

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine.E un pas înainte pentru o relație civilizată. Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept. Trebuia, cumva, să ajungem la un numitor comun.Și tot femeile că, uite, eu și soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieților. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!', a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.

Și pentru că relația dintre aceștia este din ce în ce mai bună, Claudia Pătrășcanu și-a lăsat băieții să meargă în vacanță alături de tatăl, dar și de bunicii lor. Recunoaște că va sta cu sufletul la gură, însă este de părere că fericirea copiilor primează.

„Era perioada mea de stat cu ei, dar băieții  au vacanță de la școală și s-a venit cu această propunere și am acceptat cu sufletul deschis. Chiar am emoții pentru ei, dar sunt fericită pentru că e prima oară când se despart atât de mult timp de mine. 

Eu în toată perioada acesta muncesc și merg la tratamente pentru durerea pe care o am la un braț. Mă ocup de sănătatea mea, în primul rând. De la sport am un mușchi care mă doare, iar, atunci când sunt băieții acasă, nu am timp să mă ocup de mine. 

Abia aștept să se întoarcă băieții acasă! Bine, abia au plecat și mă bucur că sunt fericiți. Le-am povestit ce-i așteaptă acolo și le-am zis că am fost și eu cu tati. Le-am arătat locurile pe unde vor ajunge pentru că s-au dus pe distracție acolo.

Cred că am făcut pe toată lumea fericită! Mă bucur că pot să fac lucrul acesta, să-i fac fericiți și pe bunici și pe Gabi l-am făcut fericit, că poate merge cu copiii într-o vacanță. Dacă ei sunt fericiți, și eu sunt fericită!' , a mai adăugat artista.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton