Claudia Pătrășcanu s-a lansat în afaceri după ce s-a aflat de divorțul de Gabi Bădălău. Din ce își câștigă existența acum

 Pirvu Cristina
.

Claudia Pătrășcanu traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. E în plin proces de divorț cu tatăl copiilor ei, și trebuie să se descurce fără ajutorul soțului. Vedeta și-a deschis o afacere din care câștigă bani frumoși. Nu a renunțat nici la muzică!  

De câteva săptămâni bune, Claudia Pătrășcanu a plecat din vila de zeci de mii de euro a soțului. A luat și copiii cu ea. Acum, micuții locuiesc la Constanța, la bunica lor. Astfel, vedeta e nevoită să facă naveta la București.

S-a lansat într-o afacere cu haine, dar nu a renunțat nici la muzică. Merge la evenimente, în special la nunți.

„Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto.

Acum fac naveta București-Constanța, 2 sau 3 zile mi le petrec aici pentru că fac un shooting, apoi am repetiții cu băieții, am și un eveniment seara. Și tot așa….sunt ocupată. Nu îmi place să stau și nu vreau să stau mai ales în perioada asta. Mă împart!”, a spus Claudia Pătrăscanu la Antena Stars.

Claudia Patrascanu 2Claudia Patrascanu 2

Divorțul și suferința și-au pus amprenta! Claudia Pătrășcanu a slăbit îngrijorător după separarea de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu trece de două luni prin cea mai stresantă perioadă din viața ei. Divorțul de Gabi Bădălău, urmat de un adevărat scandal, suferința și lupta pentru custodia celor doi copii și-au pus amprenta asupra frumoasei brunete. Surprinsă în oraș alături de o prietenă, Claudia pare că a slăbit îngrijorător de mult.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton