Claudia Pătrășcanu, prima declarație după ce a fost văzută alături de Gabi Bădălău la munte. S-au împăcat sau nu? „Am dorit să creăm un echilibru”

 Lixandru Livia
.

La început de an, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost surprinși la munte, alături de cei doi băieți ai lor. Chiar dacă sunt în divorț, aceștia au petrecut câteva zile de relaxare, de dragul copiilor.

claudia-patrascanu-2-1-1claudia-patrascanu-2-1-1

 Deși toată lumea a crezut că s-au împăcat, artista a transmis un mesaj, în care le-a explicat tuturor de ce au luat această decizie, în ciuda replicilor acide pe care și le-au spus unul altuia, atunci când au anunțat divorțul.

„Bună dimineața! Am primit atât de multe mesaje, am tot citit prin presă tot felul de păreri nefondate … că urmare am decis să va răspund aici . Dragilor, Claudia Pătrășcanu este în primul rând, mamă, iar fericirea copiilor mei este mai presus decât orice … ei sunt singurii pentru care sunt dispusă să mai închid ochii din când în când în față aspectelor negative din viață noastră. Așa cum am declarat până acum , sunt într-un divorț ,nu s-a schimbat nimic,NU ne-am împăcat, doar am dorit să creăm un echilibru, în ceea ce privește liniștea lor sufletească. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru cele de susținere!', a scris Claudia Pătrăcanu pe contul de socializare.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o’

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton