Claudia Pătrășcanu, după ce s-a amânat divorțul: "Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu!"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se străduiesc de aproape doi ani să divorțeze și situația încă nu s-a clarificat. Cântăreața dă vina pe soțul ei pentru această amânare și este ironică la adresa mult discutatei lui relații cu Bianca Drăgușanu. Claudia a glumit spunând că mai repede se mărită ea, decât se însoară tatăl copiilor ei având în vedere că nu prea știe exact ce vrea de la viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars. Mai sinceră ca niciodată, frumoasa artistă a vorbit despre situația în care se află cu Gabi Bădălău de aproximativ doi ani, dar mai ales, aceasta s-a amuzat subtil pe seama căsătoriei dintre încă soțul său și celebra Bianca Drăgușanu.

3073816919368805230114581061268543187714048n-434×6203073816919368805230114581061268543187714048n-434×620

'Nu vreau să spun, dar copiii noștri știu cel mai bine (n.r. dacă mai are Gabi Bădălău sentimente pentru ea, dat fiind faptul că nu vrea să-i dea divorțul).

Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară, se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cât despre motivul pentru care cei doi încă sunt nevoiți să meargă în instanță pentu a rezolva problema legată de custodia celor mici, Claudia Pătrășcanu a precizat că nu știe motivul pentru care soțul ei tergiversează lucrurile.

'Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori și nu mai mergeam de atâtea ori în instanța, nu e logic? El nu și-a dorit niciodată! Totul a fost de ochii publicului!

Copilul va merge la școală aici, l-am înscris la noi în Agigea, nu am vorbit cu Gabi despre asta. Nu am fost în stare noi să facem ceva, am ajuns să ne împărțim copiii prin instanță. S-au încercat totul felul de strategii din primul moment.', a mai spus cântăreața.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu. Ce a adus familia la mormântul regretatului actor

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: „M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor'

De ce nu vrea Gabi Bădălău să-i dea divorțul Claudiei Pătrășcanu

Fosta solistă a trupe Sexxy a ținuy să precizeze că tot ceea ce își dorește este să aibă parte de liniște și să-și crească copiii în pace, fără scandaluri și certuri.

'Nu vezi că ceva se întâmplă? Da, nu vrea să-mi dea divorțul, asta este! Nu vrea! De ce? Întrebați-l pe el! El nu vrea nici divorțul, nici nu se mai însoară, nici el nu știe. Nu știu ce vrea, dar eu știu ce vreau.

Vreau să-mi cresc copiii liniștită, să-mi fie bine, să vină să-i vadă ori de câte ori vrea. Da, am vorbit și despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a lăsat de înțeles că încă soțul său ar mai avea sentimente pentru ea, acesta fiind, cel mai probabil, un alt motiv pentru care nu vrea să-i dea divorțul.

Ce a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu

Încă soția lui Gabi Bădălău este de părere că Bianca Drăgușanu ar avea de ce să fie geloasă, din moment ce ea a fost înzestrată cu o frumusețe naturală.

'Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place?', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Recent, pe contul său de Instagram, artista le-a spus fanilor că anumite intervenții estetice se fac după o anumită vârstă, nicidecum de la 19-20 de ani.

'Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă. Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine', a declarat cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton