Claudia Pătrășcanu, declarații cu ochii în lacrimi despre căsnicia cu Gabi Bădălău: "Cred că nu m-a iubit niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu, declarații cu ochii în lacrimi despre căsnicia cu Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de Gabi Bădălău după 4 ani de la căsătorie. Deși a intentat procesul de divorț, cei doi sunt în continuare soț și soție. Recent, cântăreața a oferit mai multe detalii despre căsnicia cu fiul de milionar. Mai mult, Claudia a izbucnit în lacrimi și a făcut dezvăluiri emoționante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, declarații cu ochii în lacrimi despre căsnicia cu Gabi Bădălău. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, iar la scurt timp au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au împreună doi copii minunați, pe Nicholas și Gabriela. De trei ani, cei doi soți își aruncă vorbe grele unul altuia și se luptă pentru custodia celor doi băieți.

Claudia Patrascanu in lacrimiClaudia Patrascanu in lacrimi

În 2019, Claudia și Gabi Bădălău au decis să pună capăt căsniciei pe care o aveau și să meargă pe drumuri diferite. Însă în prezent sunt soț și soție, deoarece divorțul nu a fost pronunțat. Mai mult, Claudia și Gabi se luptă în instanță pentru custodia copiilor lor. Până la pronunțarea judecătorilor, băieții locuiesc cu mama lor.

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:”A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: Vincenzo Castellano a dat mare petrecere de ziua lui, în București!Ce invitați a avut fostul soț al Antoniei

Citește și: De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express:”Nu îmi place să…”

Claudia Pătrășcanu, declarații cu ochii în lacrimi despre căsnicia cu Gabi Bădălău

Într-un interviu recent, Claudia Pătrășcanu a vorbit deschis despre divorțul de Gabi Bădălău. Artista și tatăl copiilor ei s-au despărțit în 2019, dar sunt în continuare căsătoriți, deoarece divorțul nu s-a pronunțat. Cântăreața a mărturisit cu ochii în lacrimi că ea a avut sentimente față de el, dar consideră că nu aceleași sentimente au fost și din partea lui. Claudia Pătrășcanu consideră că Gabi Bădălău nu a iubit-o niciodată. Mai mult, aceasta susține că mariajul lor a fost doar o perioadă de liniște în viața afaceristului.

'Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea, o perioadă mică, un moment de liniște și pentru familia lui. Eu cred că nu m-a iubit niciodată, dar asta nu mă afectează cu nimic și nu m-a afectat niciodată în timpul căsniciei. Un barbat care să ajungă să-și facă o amantă, o iubită pe care să o prezinte peste tot, de care să nu mai țină cont de soție, de familie, de copii, înseamnă că acolo s-au investit sentimente, iar pentru soție nu mai are niciun sentiment', a spus ea.

Claudia Pătrășcanu vrea să divorțeze cât mai repede de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în continuare soț și soție, iar acest lucrează creează noi tensiuni între cei doi. Claudia Pătrășcanu a declarat că tatăl copiilor ei nu vrea să îi acorde divorțul și vrea să îi facă rău pentru a fi mereu legat de el.

De cealaltă parte, afaceristul susține că vrea să se termine cât mai repede divorțul de artistă. Mai mult, Bădălău a mai spus că vrea să se înțeleagă bine cu mama copiilor săi.

Artista a dezvăluit motivul divorțului de Gabi Bădălău

Pentru că a trecut prin momente grele, vedeta a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în mariajul ei. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit motivul divorțului de Bădălău. Cântăreața a declarat că mama soțului ei a fost persoana cu o influență mare în relația ei cu afaceristul. Claudia a spus că fosta ei soacră i-a cerut să plece din casă cu copiii.

,,Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut.

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa masina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură.„, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton