Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa părinților lui Gabi Bădălău: „Și eu, și copiii suferim enorm. Am insistat plângând să…”

 Borcilă Andreea
.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa părinților lui Gabi Bădălău. Artista a postat, recent, un mesaj pe rețelele sociale, mărturisindu-le fanilor motivul pentru care ea și cei doi copii suferă, de când căsnicia ei s-a încheiat. Mai exact, vedeta încă are lucruri de rezolvat în relația cu socrii ei, care nu au reacționat până acum la insistențele nurorii lor și ale nepoților. Iată ce s-a întâmplat! 

 CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, cu scandal, acum trei ani, fără să rămână în relații de prietenie atât cu fostul ei partener, cât și cu socrii. Procesul de divorț nu s-a finalizat nici până acum, în schimb, fiecare dintre ei și-a văzut de viață. Mai mult, afaceristul se iubește de ceva timp cu Bianca Drăgușanu.

claudia-patrascanu-9claudia-patrascanu-9

Cântăreața a postat un mesaj disperat pe rețelele sociale, acolo unde le aduce acuzații dure chiar socrilor ei. Iată ce le-a transmis vedeta fanilor!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui”

Citește și: Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț:”Să stăm la o masă și să…”

Citește și: Dani Mocanu, ridicat de mascați, după ce ar fi amenințat un fotbalist.Poliția face percheziții în casa cântărețului

Citește și: De ce a lipsit Gina Pistol de la ziua de naștere a lui Smiley:„Pentru că…'

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa părinților lui Gabi Bădălău

Când apele păreau că s-au mai liniștit, artista a revenit, cu un mesaj, la adresa familiei încă soțului ei, Bădălău. Pe rețelele sociale, vedeta le-a mărturisit fanilor ce se întâmplă în viața sa și a copiilor ei. Atât ea, cât și cei doi băieți suferă enorm după prietenul lor de joacă, pe care l-au crescut de când era doar un pui.

Este sufletul copiilor mei, sufletul meu. El este Aki. Este sufletul copiilor mei, sufletul meu. L-am cumpărat pentru copiii mei când avea două luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept….un suflet pe care nu-l pot uita niciodată și pentru care copiii, dar și eu suferim enorm.

Dragi bunici, nu vă răzbunați pe mine ci pe nepoții dumneavoastră! Vă implor pe toate căile de comunicare, deoarece m-ați blocat, să vă uitați adânc în ochii acestor copii care își doresc prietenul lângă ei.

Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând, să ne fie dat acest suflet, dar nici măcar atât. Nici măcar pentru copii și lacrimile lor din ochi?!

Sunt zile când copiii plâng după el, zile când insist să-mi fie dat înapoi pentru copii. Nici Aki nu este fericit fără copii. Dacă ar fi cu noi, l-aș ține liber în curte, nu îngrădit de 3 ani, deși există o curte de 1500 mp.

Akiță face parte din mine și copiii mei. Este familia mea și nu mă las până nu-l aduc acasă. Este ținut mai rău decât un maidanez. Nu mai are iubire, nu-i mai vede pe copii și nimeni nu se joacă cu el. E doar un suflet și mi se rupe inima pentru el.

N-am nevoie de nimic altceva, ci doar îmi doresc să-l avem pe Aki înapoi. Copiii spun mereu ca le este milă de Aki că este închis și-l vor aici, acasă. Ce aș putea face? Unde să mă adresez? E nedrept. Îl vrem înapoi, liber în curte, nu închis după gratii de 3 ani, a scris ea, pe rețelele sociale, alături de o fotografie în care apare cățelul, alături de copii.

De ce nu s-a finalizat procesul de divorț

‘Eu știu de ce, dar nu vreau să intru în amănunte. Nu știu dacă sunt orgolii sau sunt mai multe aici, ține și de familia lui Gabi. Eu cred că dumnealor nu își dorește ca el să se recăsătorească, iar atunci se ține acest proces până când nu știu…Ce pot să fac eu?’, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, într-un interviu, conform Spynews.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton