Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: "Știi bine că iubita mea e smardoaică"

 Dumitrache Laura
.

Se pare că scandalul dintre Claudia Pătrășanu și Gabi Bădălău este departe de a se finaliza. Deși lucrurile păreau a se calma, cei doi soți au început un nou conflict. De această dată, artista a declarat că a fost amenințată cu bătaia de tatăl copiilor săi. Vedeta a lămurit situația postărilor de pe rețelele de socializare, în care anunța că a fost amenințată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Claudia Pătrășcanu făcea o serie de dezvăluiri neașteptate. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că fost șantajată și amenințată cu bătaia. Ulterior, Claudia a declarat că cel care a recurs la aceste gesturi este chiar fostul soț, Gabi Bădălău.

Claudia PatrascanuClaudia Patrascanu

Cântăreața a lămurit situația și a declarat cine a amenințat-o cu bătaia. Se pare că, într-o ceartă la telefon, fiul de milionar s-a înfuriat și i-a aruncat cuvinte grele Claudiei Pătrășcanu. Cei doi s-au despărțit după șase ani de căsnicie. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi băieți.

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:”A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:”Trebuie refăcută articulația…”

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău

Scandalul dinre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se finaliza. Recent, artista a mărturisit că afaceristul a amenințat-o cu bătaia. Claudia Pătrășcanu a declarat pentru Click! că a avut o conversație telefonică cu tatăl copiilor săi, moment în care acesta ar fi amenințat-o cu Bianca Drăgușanu.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu, avertizări pentru Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu vrea cu orice preț să divorțeze de Gabi Bădălău, iar de doi ani tot încearcă să finalizeze divorțul. Artista este de părere că tatăl copiilor ei o minte atât pe ea, cât și pe Bianca Drăgușanu, actuala lui iubită. Claudia susține că Gabi Bădălău manipulează oamenii din jurul lui, fără să îl intereseze consecințele. Cântăreața îl avertizează pe fostul soț că nu se teme de el, cu atât mai puțin de Bianca Drăgușanu.

E fără oprire acest om și sunt convinsă că aici ține doar de maturitatea fiecărei persoane să creadă sau nu ceea ce scoate pe gură Gabriel Bădălău, care a demonstrat întregii lumi multe situații urâte și grave.

Este genul de persoană care pune paie pe foc, minte cum respiră, îi bagă pe alții doar ca să se scoată el din ce face. Este genul de bărbat bârfitor(imatur).Ps: nu mi-e frică de nimeni și de nimic. L-aș sfătui să cântărească mai bine situația și să realizeze ca o amenință cu bătaia pe MAMA COPIILOR LUI.', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citata.

Artista, adevărul despre divorțul de Gabi Bădălău

Cântăreața se luptă de doi ani să divorțeze de soțul ei, Gbai Bădălău. Claudia Pătrășcanu a cheltuit sume imense pe avocați, dar procesul de divorț nu s-a finalizat. În urmă cu ceva timp, artista mărturisea că nu o deranjează relația lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu, iar singura ei dorință este să fie liberă.

Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani. (…) Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?entru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc', a declarat artista pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton