Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu: ”Ne cunoaștem foarte bine. Sunt...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu. Daniela Crudu și iubitul ei au ales nașii de botez pentru copilul lor. Fosta asistentă TV și partenerul ei de viață radiază de fericire când se gândesc că în câteva luni vor fi părinți. Ce-i drept, vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă știm cu toții cât de mult își dorea Daniela Crudu să fie mamă. Cei doi și-au început rolul de viitori părinți, astfel că pe lângă toate pregătirile, au decis și cine o să le boteze fetița sau băiețelul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu. Daniela Crudu este în culmea fericirii încă de când a aflat că este gravidă. Fosta asistentă TV își poartă mândră burtica și nu o ascunde chiar deloc. Încântată că o să fie mamă pentru prima dată, frumoasa brunetă a dat deja startul pregătirilor pentru când o să aducă copilul pe lume.

crudu-9-1crudu-9-1

Nu doar că a ales să își vândă apartamentul și să cumpere o casă mare, ci deja se pregătește pentru marele eveniment. Nu, nu despre nuntă vorbim, ci despre creștinarea copilului pe care-l are în pântece. Atât ea, cât și iubitul ei s-au pus de comun acord în privința nașilor și nu au ezitat să vorbească despre ei.

Citește și: Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei:”O să fiu cea mai nebună mamă”

Citește și: Ce spune Daniela Crudu despre sexul bebelușului:„Eu cred că este băiat, așa simt'

Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:'Cred că îi e dor…'

Citește și: Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie:”Vreau să formăm din nou o familie”

Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu

Daniela Crudu a declarat în cadrul emisiunii TV 'Xtra Night Show' faptul că nașii au fost aleși mai mult de către iubitul ei. Fosta prezentatoare TV nu s-a opus propunerii lui, mai ales că îi cunoaște și se înțeleg foarte bine. Mai concret, Daniela Crudu o să-i aibă nași pentru copilul ei pe prietenii iubitului ei, cu care are o relație frumoasă.

'Acum am 14 săptămâni. Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) ', a declarat Daniela Crudu în exclusivitate la Xtra Night Show.

Daniel Crudu a fost la medic să afle sexul bebelușului

Daniela Crudu este nerăbdătoare să afle dacă o să aibă fetiță sau băiat. La ultimul control, frumoasa brunetă nu s-a putut abține să nu întrebe medicul. Deși este conștientă că sarcina este la început încă și nimeni nu poate garanta un răspuns 100% corect, și-a încercat norocul. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că medicul i-a dat de înțeles că ar avea fetiță, însă nu este sigur acest răspuns.

'Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%.', a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Daniela Crudu: 'Nu puteam să fac nimic, îmi era rău'

Ei bine, Daniela Crudu a vorbit deschis despre sarcina ei. Pe lângă faptul că a dezvăluit cine sunt nașii copilului, cât și sexul cu probabilitate, a explicat și cum se simte. Frumoasa brunetă a declarat că se simte destul de bine în aceste momente, însă s-a confruntat și cu simptomele de rău ale primului trimestru.

'Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. ', a mai spus Daniela Crudu în cadrul emisiunii TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton