Cine va fi câștigătorul Survivor România 2022. Care sunt șansele să învingă un Faimos sau un Războinic, potrivit pariurilor

 Borcilă Andreea
.

Cine va fi câștigătorul Survivor România 2022. La început, 22 de participanți, atât persoane publice, cât și oameni obișnuiți și pasionați de adrenalină, au acceptat marea lor provocare la o emisiune de supraviețuire. De-a lungul celor trei luni de la debutul reality-show-ului, au mai plecat concurenți, însă au rămas doar cei mai puternici.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine va fi câștigătorul Survivor România 2022. Celebra emisiune de supraviețuire a început în ianuarie. După trei luni de provocări, echipa Războinicilor are zece membri, în timp ce echipa Faimoșilor s-a înjumătățit, odată cu ultima plecare, cea a Laurei Giurcanu. 

Conflict dur între Elena Chiriac TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor România.Conflict dur între Elena Chiriac TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor România.

La Survivor România 2022, peste 20 de participanți au acceptat marea provocare a vieții lor. Atât Faimoșii, cât și Războinicii au ales să plece în Republica Dominicană și să se lupte cu condițiile nefaste de acolo. Ziua, concurenții trebuie să suporte căldura infernală, în timp ce noaptea plouă torențial și temperaturile scad drastic. În plus, mâncarea de multe ori este puțină și de bază: orez, ulei, cartofi. 

Citește și: Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor:”Sunt în șoc”

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre scandalurile în care a fost implicat la Survivor:„La condițiile crâncene de acolo…'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl fraților Alex și Gabriel Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat definitiv la închisoare pentru agresiune sexuală:”E împăcat cu decizia”

Citește și: Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit:„Nu mai eram acum aici'

Cine va fi câștigătorul Survivor România 2022

Din cei 22 de concurenți, au rămas doar cei puternici. În timp ce Războinicii sunt în număr de zece, Faimoșii s-au înjumătățit, ca număr de concurenți. Până acum, în funcție de rezultatele lor la probe, casele de pariuri au dat deja cotele. 

Potrivit cotelor de la casele de pariuri din acest moment, lupta se duce între doi Războinici, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, a căror cotă este de 4.50, scrie Unica.ro

Pe poziția a treia se află Ștefania Ștefan, cu o cotă de 5.50. Urmează în ordine: TJ Miles (7.00); Oana Ciocan (8.00); Elena Chiriac (10.00); Marian Drăgulescu (10.00); Alex Delea (15.00), CRBL (20.00); Blaze (50.00); Alexandra Duli (50.00); Mariana Fica (150.00); Relu Pănescu (150.00); Mihaela Stan (200.00) și Doru Răduță (300.00).

Vladimir Drăghia, despre câștigătorul Survivor România 2022 

Teoria conform căreia un Războinic ar putea câștiga Survivor România 2022 a fost întărită și de Vladimir Drăghia, cel care a câștigat, la rândul său, primul sezon Exatlon. În social media, vedeta a vrut să știe și părerea fanilor referitor la competiția de la PRO TV: 

„Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un Războinic. Pariez pe Ionuț Popa', a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Cât câștigă concurenții de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 se filmează în Republica Dominicană, iar concurenții sunt nevoiți să supraviețuiască în junglă.

Condițiile sunt precare, de la condițiile meteo nefavorabile și extreme până la lipsa de hrană sau accidentări. Participanții trebuie să treacă prin probe de foc pentru a câștiga recompensele cu mâncare sau jocurile de comunicare cu cei dragi de acasă. 

E adevărat că la Survivor, concurenților nu li se dă să mănânce decât ce câștigă. Rigoarea formatului a fost validată de mai multe țări. E un format american adaptat foarte bine.

Așa că ei nu primesc altceva de mâncare decât ce câștigă, la fel și legat de comunicarea cu familia. Nu există nicio favoare. Dacă cineva ar fi favorizat, ar vorbi‘, a recunoscut Daniel Pavel, gazda emisiunii Survivor România, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

La mai bine de 10 zile de la începerea noului sezon Survivor România, s-a aflat și câți bani încasează săptămânal Războinicii și Faimoșii.

Războinicii primesc 1.000 de euro pe săptămână, în timp ce Faimoșii primesc mai mult, iar fiecare în parte și-a negociat salariul. 

10 săptămâni a petrecut, în total, Cătălin Zmărăndescu la Survivor. Conform Playtech, el era plătit cu 4.500 de euro pe săptămână, fiind cel mai bine remunerat concurent. 

Pentru cele două săptămâni petrecute în competiție, Roxana Ciuhulescu ar fi primit 8.000 de euro, mai exact 4.000 pe săptămână.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton