Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern. Actrița are un fiu și două fiice

 Oana Pantazi
.

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern. În vârstă de 60 de ani, reputata actriță are nu doar o carieră de invidiat, ci și o familie foarte frumoasă. Maia Morgenstern are un fiu și două fiice care o fac foarte mândră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern. Ea este o actriță de talie internațională, iar cei trei copii ai săi, un fiu de 37 de ani și două fiice, în vârstă de 23 și, respectiv, 19 ani, îi calcă pe urme în privința profesiei. Atât fiul, cât și cele două fiice sunt pasionați de actorie.

83980172_2645592858889512_3167911845386256384_n83980172_2645592858889512_3167911845386256384_n

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern

Atât Tudor, cât și Cabiria și Isadora au călcat pe urmele mamei lor în privința pasiunii pentru actorie, fratele cel mare și sora mijlocie fiind absolvenți ai facultății de profil. În vârstă de 37 de ani, Tudor Aaron Istodor este fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Joacă în paralel în teatru și film și este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale’ din București. Încă din timpul studenției, a colaborat cu regizori precum Lucian Pintilie, Radu Muntean, Paul Negoescu. A jucat în trei filme semnate de Fanny Ardant („Rouges sont les reves’, „Cadences obstinées’, „Cenușă și sânge’), și în „Domnișoara Christina’, al lui Alexandru Maftei, și s-a remarcat în „Fixeur’, regizat de Adrian Sitaru, pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun actor, în 2016.

Citește și: Maia Morgenstern, despre drama trăită de familia sa: „Tata și bunicii au fost în lagăre”

Citește și: Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO: „Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!”

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…’

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:'Voiam să mă fac gimnastă „

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern. Eva Lea Cabiria (23) este fiica Maiei Morgenstern și a actorului Demeter Andraș. El și actrița nu au fost niciodată căsătoriți, dar au fost mereu în relații bune. Cabiria locuieste la Cluj și anul trecut și-a luat licența în actorie.

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Maiei Morgenstern. Mezina actriței, Ana Isadora, care a împlinit 19 ani în aprilie, provine din mariajul actriței cu medicul Dumitru Bălățeanu, care a durat din 2001 până în 2015. Povestea de iubire dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu a durat 14 ani și a debutat departe de România, în Franța, în timp ce Maia se afla într-un turneu în Marseille. Deși inițial a fost atrasă de Psihologie, acum Isadora studiază actoria la București.

Maia Morgenstern, mamă pentru a treia oară la 40 de ani

Pe 21 aprilie, Maia Morgenstern a postat, pe Facebook, câteva fotografii cu fiica sa, Isadora Băltățeanu, inclusiv de când era bebeluș și în dreptul fiecărei poze i-a scris „La mulți ani, copil iubit!'.

Maia Morgenstern vorbea cu emoție despre nașterea fiicei sale, Isadora. Actrița a adus-o pe lume atunci când avea 40 de ani și a etichetat sarcina ca fiind un act de curaj, ținând cont de vârsta pe care o avea la acea vreme. 

„Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viața ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții’, declara Maia, potrivit Click!.

Povestea de iubire dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu a durat 14 ani, însă nu au fost căsătoriți. Conform relatărilor Maiei, atracția și conexiunea dintre ei a fost una aparte, foarte puternică. 

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul’, povestea Maia. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton