Cine sunt semifinaliștii de la Românii au talent, sezonul 13. Decizia juraților

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au talent, sezonul 13. La mijlocul unui sezon plin de emoții, în care participanții din toate colțurile țării au dat tot ce au mai bun pe scenă, jurații de la „Românii au talent” au ales semifinaliștii sezonului 13. Aceștia sunt concurenții ce se vor întrece în cele două semifinale din 28 mai, respectiv 5 mai. Unii dintre ei au primit Golden Buzz și și-au asigurat un loc în semifinale încă din preselecții. Iată care sunt cei 24 de semifinaliști de la „Românii au talent”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au talent, sezonul 13. Competiția Românii au Talent a ajuns la etapa semifinalelor, în care jurații, Andra, Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu, au ales cei 24 de concurenți care vor merge mai departe. Până la acest moment, show-ul a avut o mulțime de momente memorabile, în care cei care au pășit pe scenă au uimit publicul și juriul cu abilitățile lor. În cadrul concursului Românii au talent au mai rămas 24 de semifinaliști care se luptă pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

index-17-1index-17-1

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au talent, sezonul 13

Jurații de la Românii au talent au decis care sunt cei 24 de semifinaliști care vor merge mai departe în concurs, pentru șansa de a câștiga premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Dintre semifinaliști, 10 au primit Golden Buzz de la jurați, în cadrul audițiilor, și au trecut direct în semmifinală.

Citește și: Cine e Bianca Avram, dansatoarea de Golden Buzz de la Românii au Talent. Bobonete a trimis-o direct în semifinale

Citește și: Cum arată acum Gigel Frone și Tudorel Popa, foști concurenți Românii au Talent: „Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini!”

Citește și: Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele: „Dragostea mea…”. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Cornel Constantiniu, trist de ziua lui de naștere. Artistul îi duce și acum dorul fratelui său geamăn, mort din 2009: „A simțit când a fost incinerat Mircea'/ EXCLUSIV

Iată care sunt cei 24 de semifinaliști de la „Românii au talent”: Bad Salsa, Gabriel Mardale, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Albert Gugulan, Andrei Gîrjob, Monique Family, Teodora Vasilichi, Oleg Spînu, Rareș Prisacariu, Florin Zgăvârdici, Sânziana Iani și Mihai Adrian Sandip Brahamin, Marco Cristoferi, Olya și Valera, Ștefan Popescu, Carina Veghiu, Sara Piliego, Eduard Sălăgean, Ramadhani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Garry Cozma, Denisia Sănduleac, Taheira Sașa.

Cum îi caracterizează Andra, pe jurații de la „Românii au talent”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite jurate de la „Românii au talent”, cu o experiență vastă în industria muzicală, începându-și cariera în adolescență. Soția lui Cătălin Măruța a spus ce părere are despre colegii ei jurați, Dragoș Bucur, Bobonete și Andi Moisescu.

Dragoș Bucur este actor și se vede asta: transmite cu adevărat ceea ce spune, este convingător și poate trece de la o stare la alta cu ușurință. Am apreciat la el ceva ce observasem și când îl urmăream la „Visuri la cheie: comunică ușor cu orice persoană, indiferent de vârstă sau de profesie. Despre Bobonete nu pot să spun decât că mă face să râd de cad de pe scaun. Este un comediant foarte, foarte talentat. Iar Andi Moisescu, un alt veteran al emisiunii, ca și mine, este un meșteșugar al cuvintelor. Deși suntem colegi de atâtea sezoane, îmi place la nebunie să îl ascult și acum. Facem o echipă grozavă.„, a declarat Andra, în exclusivitate pentru Viva.

FOTO: PRO TV Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton