Cine sunt semifinaliștii Asia Express. 4 echipe se bat pentru marele premiu

 Lăstun Ana Maria
.

Asia Express este unul dintre cele mai așteptate show-uri televizate și chiar dacă nu s-a difuzat nici măcar prima ediție, s-au aflat deja semifinaliștii! Lista celor patru echipe care au rămas în lupta pentru marele premiu în noul sezon Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 4 al show-ului Asia Express aduce în prim-plan mari surprize pentru fanii emisiunii, chiar de la filmările care încă sunt în desfășurare pe „Drumul Împăraților'. Da, ne referim la faptul că, în presă, au apărut informații neașteptate despre evoluția noului sezon, aflându-se chiar și semifinaliștii Asia Express. Chiar dacă nouă echipe au pornit în aventura vieții lor, în momentul de față patru dintre acestea au reușit să se califice în penultima etapă.

Citește și: De ce nu a mai mers Viorica de la Clejani la Asia Express: „M-aș fi dus să fac foamea”

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4: „Suntem ca ultimii câini!”

Citește și:- Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express: „Oamenii râdeau de noi'

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic: „Am îmbătrânit 10 ani!”

După ce au străbătut Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel, numai doi dintre concurenți vor fi încununați câștigătorii premiului pus la bătaie de echipa Asia Express. Potrivit Fanatik.ro, deja se filmează semifinalele reality show-ului de la Antena 1 și s-ar fi aflat și semifinaliștii Asia Express. Știm că sunteți curioși, așa că nu vă mai ținem în suspans.

semifinalistii-asia-express-1semifinalistii-asia-express-1

Se zvonește că ei sunt semifinaliștii Asia Express

Conform sursei citate anterior, patru echipe au ajuns în semifinala Asia Express: două mixte, una formată din doi băieți și una exclusiv feminină. Se pare că semifinaliștii Asia Express ar fi: Cosmin Natanticu și Eliza, soția lui, Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu și Lidia Buble alături de sora sa, Estera.

Pe lângă semifinaliștii Asia Express, în urmă cu peste o lună au mai intrat în competiția de supraviețuire alte cinci perechi, care potrivit informațiilor nu au făcut față provocărilor de pe „Drumul Împăraților', dat fiind faptul că cei 8 fantastici menționați anterior ar fi semifinaliștii Asia Express. Concurenții care au mai luptat pentru un loc în finala competiției sunt: Connect-R și Shift, chef Patrizia Paglieri și Francy, fiul său, Alexandra Ungureanu și mama ei, Lorelei și Zarug  și Adriana Trandafir alături de fiica ei, Maria Speranța.

Care este marele premiu de la Asia Express

Ei bine, cele patru perechi rămase în competiție, semifinaliștii Asia Express, luptă pentru a intra în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de Euro. Informațiile mai arată că probele devin din ce în ce mai grele, semn că semifinaliștii Asia Express sunt nevoiți să dea tot ce au mai bun. De altfel, cei 30.000 de Euro puși la bătaie de echipa de la Antena 1 nu sunt singura formă prin care concurenții sunt răsplătiți.

În urma negocierilor, fiecare participant Asia Express este remunerat pentru fiecare episod în care apare, iar sumele sunt mai mari decât mulți dintre noi ar fi crezut. Printre cei mai bine plătiți concurenți Asia Express din toate timpurile se numără: Ana Morodan (1300 de Euro pe ediție), Lidia Buble (2.000 de Euro pe episod), Liviu Vârciu (2.500 E) și Bianca Drăgușanu care a reușit să primească nici mai mult nici mai puțin de… 4.000 de Euro/per ediție! Nu este de mirare că semifinaliștii Asia Express luptă și pentru marele premiu, având în vedere că se pot întoarce cu o sumă frumușică de pe „Drumul Împăraților'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton