Cine sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5, show-ul difuzat la Antena 1

 Stamen Diana
.

Pe 22 aprilie începe unul dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1. S-a aflat cine vor fi ispitele care vor participa în sezonul 5, Insula iubirii. Concurenții care vor participa la show se vor confrunta cu cel mai greu test într-o relație: fidelitatea. 

S-a aflat cine vor fi șase dintre ispitele de la Insula iubirii. Şase dintre ispitele sezonului 5 sunt: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Mircea, Adrian Savin, Adrian Demetrian şi Ionuţ Gojman.

'Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita', spune Nicoleta.

Nicoleta Dragne, Nico așa cum o știe toată lumea, este pentru a treia oară ispită la Insula iubirii. Irina Stroia are 23 de ani și este consultant estetic.

Mircea este cel care a fost alături de Mirela Baniaș, după ce Ionuț Gojman a dezamăgit-o. 'Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită', a declarat acesta.

Adrian Savin participă pentru prima dată ca ispită la Insula iubirii: 'Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva'.

Ionuț Gojman a rămas ca ispită, după ce în sezonul 4 a ales să o părăsească pe Mirela, iubita cu care a venit la emisiune, și să accepte rolul de ispită în sezonul 5.

Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. Adrian a mai avut colaborări și cu Andreea Bălan.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în secret: 'Am ales să fim NOI'

Citește și: INSULA IUBIRII (Antena 1), sezonul 5. Surpriză: cine sunt trei dintre ispitele următoarei ediții

FOTO: Facebook, Captură video

Mircea de la Insula iubiriiMircea de la Insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton