Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

 Oana Pantazi
.

Fraţii de la Imperiul Leilor – Robert (9 ani) şi Aaron Zicman (6 ani) – i-au impresionat pe jurați, convingându-i să investească 40.000 de euro în magazinul lor cu invenţii. Iată cu ce propuneri inedite au venit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frații de la Imperiul Leilor, în vârstă de doar 6 și 9 ani, au reușit să-i impresioneze puternic pe Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu cu invențiile lor și au primit 40.000 de euro pentru a-și pune planurile în practică.

Robert și Aaron Zicman au făcut istorie la Imperiul Leilor, cei doi puști lăsându-i mască pe jurații show-ului și reușind astfel să primească o sumă substanțială pentru viitorul lor magazin de invenții.

Fratii-de-la-Imperiul-Leilor-2Fratii-de-la-Imperiul-Leilor-2

Frații de la Imperiul Leilor, copii supradotați

Robert, fratele cel mare, este unul dintre copiii supradotaţi ai României, face parte din programul Mensa (societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă) şi este inclus în procentul de 1% cei mai inteligenţi oameni din lume. La 2 ani, puștiul ştia deja alfabetul, iar la cinci ani, citea cărţi de ştiinţă. E pasionat de chimie, fizică, robotică şi matematică, iar la 7 ani s-a apucat să studieze pentru Bacalaureat.

Cea care a descoperit că Robert are abilități speciale este chiar mama lui Ioana Zicman. Fiind stabiliţi în Anglia, Robert învăța după programa englezilor. După ce i-au fost testate abilităţile, s-a descoperit că este un copil supradotat, aşadar au hotărât ca robert să nu mai meargă la cursuri, pentru că programa şcolară era prea simplă pentru el, scrie click.ro.

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete: 'Să uit de supărare'

Citește și: Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor: „Ești o cotoroanță”. Cum a intervenit Moroșanu în scandal

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital: „Starea lui de sănătate, mai fragilă decât ne-am fi închipuit”

Citește și: Fostul fotbalist Sergiu Marian, găsit mort la doar 43 de ani! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

În prezent, Robert studiază pe cont propriu, iar o dată/de două ori pe săptămână vine un profesor la el, pentru a-i explica ce nu a înţeles.

Nici Aaron, fratele mai mic cu trei ani nu se lasă mai prejos, fiind la rândul său membru în organizaţia Mensa, datorită inteligenței sale deosebite.

Cum au convins jurații de la Imperiul Leilor

Chiar dacă la prima vedere par să fi emoționat datorită vârstei lor fragede, frații de la Imperiul Leilor au reușit să-i convingă pe jurați datorită ingeniozității de care au dat dovadă.

Cei doi frați au venit cu o mai multe invenții, printre care una perfectă pentru perioada pandemiei – Robert și Aaron le-au prezentat un sistem cu șervețele de hârtie de forma palmelor, care să fie montat la ieșirea din băile comune, pentru a nu atinge clanța; un sistem de irigat pentru plante, care depistează gradul de umiditate, iar când acesta scade până la un anumit nivel, udă planta, mese de camping cu picioare reglabile și ascuțite, pentru putea fi ușor introduse în pământ.

Jurații au fost impresionați de ingeniozitatea puștilor și le-au oferit banii necesari pentru a-și îndeplini visul, mai menționează sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton