Cine sunt femeile din viaţa lui Smiley

 Florentina Liutic
.

Ştirea zilei în showbiz-ul românesc este cea potrivit căreia Smiley (34 de ani) ar avea o relaţie cu Gina Pistol (36 de ani). Povestea lor de iubire ar dura deja de câteva luni, însă abia acum s-a aflat că cei doi ar forma un cuplu după ce au fost văzuţi împreună.

Deocamdată, cea care a rupt tăcerea este Gina Pistol care a declarat că nu doreşte să vorbească despre viaţa ei personală, în timp ce Smiley este la fel de discret ca întotdeauna.

De-a lungul timpului el a avut câteva poveşti de iubire despre care ştie toată lumea, în timp ce presa l-a cuplat şi cu alte femei.

Cea mai mediatizată poveste de iubire a lui Smiley a fost cea cu Laura Cosoi care a durat timp de 4 ani, din 2007, an în care cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Cu un pas îniante' şi până în 2011.

Vezi si:

Stirista Laura Teodoru si-a anunta retragerea din televiziune

Înainte de Laura Cosoi, Smiley a avut o relaţie de 2 ani cu Sânziana Negru, iar în momentul despărţirii lor s-a spus că artistul ar fi părăsit-o pe brunetă pentru blondă.

După ce povestea de iubire cu Laura Cosoi s-a încheiat brusc, într-un moment în care cei doi formau unul dintre cele mai hot cupluri de la noi şi toată lumea îi vedea căsătoriţi, Smiley a fost extrem de discret în privinţa iubitelor lui. Presa a scris că ar fi avut relaţii cu Lorena Ciubotaru, Raluca Netca, Oana Alexandra Zara sau artista Feli, fără ca artistul să confirme.

Cât despre o nouă relaţie, Smiley declara în urmă cu ceva timp pentru Viva!: „Nu vreau să mă arunc într-o relație doar pentru că așa trebuie, că-mi zice mama sau îmi zic prie­tenii, că mă uit în jurul meu și văd oameni de vârsta mea căsătoriți. Eu… nu știu dacă vreau să mă căsătoresc nea­părat, dar vreau o relație cu cineva care să mă complete­ze, să îmi ofere un echilibru, să îmi fie prietenă, să găsesc acea liniște. Oamenii sunt făcuți să fie împreună, nu am fost făcuți să fim singuri, nu suntem pustnici. Deși eu sunt cam pustnic.'

 

Sanziana NegruSanziana Negru

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton