Cine sunt Faimoșii de la Survivor sezonul 2

 Lupescu Anca
.

Survivor sezon 2 urmează să înceapă la Kanal D, în curând. Cine sunt vedetele din echipa Faimoși în ediția din 2021? Sezon 2 Survivor promite, pe lângă spectacolul sportiv, un show de zile mari. În noul sezon al reality show-ului participă în calitate de concurenți, în echipa Faimoșilor, vedete din diverse categorii. În ediția din 2021 telespectatorii au șansă să-i urmărească în show-ul de supraviețuire pe unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști, cântăreți, fotbaliști, maneliști, gimnaști sau luptători din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre cei 12 Faimoși se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

Celebra cântăreață Alexandra Stan a declarat că și-a dorit să participe la emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme. Ea spune că va trata competiția ca pe un experiment social. 

„Situațiile limită măvor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă', a mărturisit artista.

Lista cu membrii echipei Faimoși de la Survivor 2 România:

  • Costi Ioniță
  • Cătălin Moroșanu
  • Cosmin Stanciu
  • Jador
  • Majda Aboulumosha
  • Simona Hapciuc
  • Culiță Sterp
  • Ana Porgras
  • Zannidache Edmond
  • Alexandra Stan
  • Amna
  • Roxana Nemeș

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România sezonul 2

Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc intră în echipa Faimoșilor care vor lupta pe traseele din Republica Dominicana in cea de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor Romania'.  Cei trei se alatura, astfel, faimosilor deja anuntati – Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache si Ana Porgras.

Jador ( numele real – Remus Ionut Dumitrache) s-a bucurat de un succes urias odata cu participarea acestuia in cadrul reality show-ului Puterea Dragostei', de la Kanal D.

Morosanu-Catalin-Survivor-Romania-1Morosanu-Catalin-Survivor-Romania-1

Cantaretul a devenit un nume cu greutate in industria muzicala autohtona, piesele acestuia ajungand,  imediat dupa lansare, pe primul loc in trendigul din Romania. Absolvent al Facultatii de Relatii Internationale si cu un master in Studii economice, Jador are o poveste de viata impresionanta, in care instictul de luptator i-a adus succesul, in ciuda greutatilor cu care acesta s-a confruntat de-a lungul timpului.

Mi-am dorit  sa intru in competitia pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta', a spus Jador.

Majda Aboulumosha este un om complex, actrita, om de televiziune, mama si va fi, cu siguranta, o prezenta exotica in jungla din Dominicana. Majda este cunoscuta atat din postura de moderator al unor emisiuni de success, cat si prin participarea in show-uri in cadrul carora s-a facut remarcata prin spontaneitate, talent si, nu in ultimul rand, prin frumusete.

Are o poveste de viata impresionanta, a dovedit ca este o adevarata luptatoare, copilaria i-a fost marcata de abandonul tatalui pe care l-a regasit, dupa ani de zile, dupa indelungi cautari.

Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna ( n.r. – referire la  echipa Faimosilor)  sa  fie bine. Sper din suflet  ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari', spune Majda.

Simona Hapciuc spune Da' provocarii de a-si depasi limitele, in competitia Survivor Romania'. Cunoscuta publicului ca protagonista in cadrul unui sitcom  longeviv, Trasnitii', faimoasa Simona Hapciuc imbratiseaza acum cu optimism o provocare uriasa.

Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus  la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice', spune Simona Hapciuc.

 Culiță Sterp a acceptat provocarea Survivor' si este pregatit sa dovedeasca, pe traseele din Republica Dominicana, ca are, pe langa talent artistic, adevarate abilitati sportive si de supravietuire.

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Sibiu, si-a urmat mare pasiune: muzica. Carismatic, sincer, direct, mereu atent la oamenii de jurul lui,  Culita Sterp isi propune sa  in jungla si sa vina acasa cu trofeul.

„Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil. Sunt ambitios, curajos si duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt bun la suflet si am incredere in oameni care de multe ori ma dezamagesc. O sa-mi lipseasca mancarea, familia, prietenii, dar sper sa castig. Eu merg cu ganduri bune”, a spus Culita Sterp.

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii romanesti. Are in palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Londra din 2009. S-a retras din viata sportiva la doar 18 ani inaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dupa numeroase accidentari.

„Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor”, a declarat  Ana Porgras.

Zannidache Edmond, alintat de prieteni si de fani „Zanni', este un reprezentant foarte iubit al tinerei generatii de artisti, lansati de Alex Velea, in proiectul – „Golden Boy Society'.  In varsta de 23 de ani,  grec de origine, Zannidache are o poveste de viata impresionanta. Abandonat intr-un orfelinat, a supravietuit in conditii dificile, fara iubirea parintilor, dar cu visuri pe care a reusit, prin multa munca si ambitie, sa le transforme in realitate. Crede cu tarie in forte sale si spune ca toata viata s-a pregatit pentru acest show extrem.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc'/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

„Mi-am dorit experienta , presimteam ca o voi trai, chiar daca nu stiam cand se va intampla acest lucru. Viata mea a fost , pentru ca  eu am parcurs niste incercari demne de . N-am mancat mult la viata mea, am dormit pe unde am apucat, am avut in fiecare zi grija sa am si a doua zi ce manca si unde sa dorm. Sunt obisnuit sa lupt pentru supravietuire”, a declarat Zannidache.

 Costi Ioniță a spus „Da!' unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România'. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!   va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt', a declarat Costi Ioniță. 

Cătălin Moroșanu a obținut zeci de titluri impresionante.  Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea ', a declarat Cătălin Moroșanu. 

 Cosmin Stanciu este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice', a spus Cosmin Stanciu. 

 Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  Mister Saxobeat', cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amuncepe!!!', declară Alexandra Stan.

Roxana Nemeș cântă de la o vârstă fragedă, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârsta de patru ani, în fața a peste 2000 de spectatori.

A răspuns provocării Survivor România' pentru că are o fire de luptătoare și își dorește să dovedească tuturor că este o învingătoare.

Motivul pentru care particip la este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului… Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață. Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!', a spus Roxana Nemeș despre experiență care o va aștepta în Republica Dominicană.

Amna (Andreea Cristina Frunzareanu) este una dintre îndrăgitele artiste ale industriei muzicale pop din România, se bucură constant de aprecierea fanilor lansând hit după hit.

Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși', a declarat Amna. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton