Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

 Oana Pantazi
.

Aseară, cei trei chefi au decis în sfârșit cine vor fi concurenții intrați în echipe la Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales bucătarii, profesioniști sau amatori, care speră să-i ducă în finală și și-au pus deja strategiile la punct. Iată cine sunt norocoșii care au intrat în echipe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, iar cei trei chefi au decis deja concurenții care au intrat în echipe la Chefi la cuțite. Pentru cei 45 de competitori au fost emoții imense, iar lupta a fost acerbă. În cele din urmă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales, iar fericiții câștigători sunt pregătiți să lupte cu toate armele. La fel și cei trei mentori ai lor, care și-au pus la punct strategiile. De altfel, Chef Dumitrescu a și uzat de o amuletă, făcând o mișcare surprinzătoare.

Cine-sunt-concureniii-intrați-in-echipe-la-Chefi-la-cutite-Cine-sunt-concureniii-intrați-in-echipe-la-Chefi-la-cutite-

Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la cuțite

În seara trecută, cei 45 de concurenți rămași în competiție, cei mai buni dintre cei buni, au fost supuși unor probe de foc, în urma cărora chefii au decis cine va face parte din fiecare echipă. În mod surprinzător, chef Florin dumitrescu a și uzat de prima amuletă, făcând o mișcare neașteptată. Iată, așadar, cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la cuțite!

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sex are bebelușul cuplului Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Modul inedit în care au făcut anunțul

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis. Ce alcoolemie avea

Citește și: Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite. A devenit bucătar când era în pușcărie

Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea

Încă de la început, Florin Dumitrescu a reușit să-l uimească pe sorin Bontea, trimițând unul dintre concurenți direct în echipa lui, prin intermediul amuletei câștigate la probele de gătit. Drept urmare, primul concurent care a primit tunica și a intrat în echipa lui chef Sorin Bontea a fost Francisco Garcia. Echipa a fost completată de Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile (care a primit cuțitul de aur), Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe (Riki) și Dorin Voiasciuc.

Concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu i-a ales în echipa sa pe Cătălin Amarandei, Ciprian Antone, Florin Ștefan Borleanu (cuțitul de aur), David Ioniță (Keed), Radu Micu, Mirela Negoiță, Gabriela Porumbel și Theo Costache.

Concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și-a format și el echipa care speră să-l ducă spre victorie: Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur), Vincenzo Aiello (Enzo), Valentina Ioniță, Andra Mihail, Luca Pintea, Nicoleta Pop, Florin Revesz.

Care sunt noile culori ale celor trei echipe de la Chefi la Cuțite

Dacă în sezonul trecut s-a mers pe dungi, buline și carouri, iată că în acest sezon s-a revenit din nou la culori, pentru a diferenția tunicile concurenților de la Chefi la cuțite. Culori cărora le-au fost adăugate și niște simboluri.

Echipa lui chef Sorin Bontea va purta tunici de culoare verde, inscripționate cu o furculiță, bucătarii lui Florin Dumitrescu au culoarea albastră și un cuțit, în timp ce echipei lui Cătălin Scărlătescu i-au revenit în sezonul acesta tunicile mov, cu simbolul unei lingurițe.

Concurenții intrați în echipe la Chefi la cuțite sunt pregătiți să se lupte pentru marele premiu cu toate armele, iar cei trei chefi sunt încrezători în cei 8 pe care i-au ales să-i reprezinte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton