Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezon 3. Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat despre Livian și Iancu Sterp

 Dumba Gabriela
.

Emisiunea Puterea Dragostei se apropie cu pași repezi de sezonul 3, iar Andreea Mantea a oferit câteva detalii despre viitorii concurenți. Finala sezonului 2 al reality show-ului de la Kanal D va avea loc la sfârșitul verii, urmând ca tinerii ce vor să-și testeze puterea de seducție să vină la preselecții pentru sezonul 3.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Într-o discuție care a avut loc în casa Puterea dragostei, Andreea Mantea a dat câteva informații despre sezonul 3, răspunzându-i astfel lui Livian care tot făcea calcule privind finala acestui al doilea sezon al show-ului Puterea dragostei.

'Concurenții pentru sezonul 3 sunt în standby. Eu pot să intru și mâine și să fac anunțul despre finală. Noi vrem să terminăm cu voi, să ne luăm 'la revedere' și să vină alții. Știți ce nu o să se schimbe (n.red. la Finala Puterea dragostei sezonul 2): doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!', a spus Andreea Mantea în emisiune, potrivit wowbiz.ro.

A fost răspunsul pe care i l-a dat lui Livian, care tot număra cât va mai dura actualul sezon al show-ului, în speranța că cei 10 concurenți noi despre care tot auzise el vorbindu-se vor intra la Puterea Dragostei sezonul 2.

'Nu se apropie finala (Puterea Dragostei sezonul 2), până în septembrie mai este', a spus Livian, care a făcut imediat socoteala că abia de la 1 iulie se deschid granițele și că toți cei 10 concurenți ar putea intra în sezonul 2. Numai că, socotelile lui Livian au fost infirmate de Andreeea Mantea, care a precizat că până la finala Puterea Dragostei sezonul 2, niciun concurent nou nu va mai intra în casă.

iancu-sterpiancu-sterp

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3

Întrebarea pe care și-o pun acum fanii emisiunii Puterea Dragostei este cine va rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3. Pentru că ei sunt convinși că vor fi păstrați concurenți care nu au un cuplu și în sezonul 3, așa cum s-a întâmplat și după încheierea sezonului 1, când au rămas în competiție: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador.

Recent, într-un live, Livian le-a răspuns fanilor săi dacă va rămâne și la Puterea dragostei sezonul 3. „NU, nu am să stau în sezonul 3!”, le-a răspuns scurt Livian, spre dezmăgirea multora.

Puterea-Dragostei-Live-Video-pe-Kanal-D-Edit_ia-de-sa^mba˘ta˘-1-februarie1-1024×576Puterea-Dragostei-Live-Video-pe-Kanal-D-Edit_ia-de-sa^mba˘ta˘-1-februarie1-1024×576

Se întoarce Iancu Sterp?

Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea dragostei, de unde a plecat cu iubita sa, Denisa. Numai că după ce a ajuns în finala Survivor România, Iancu Sterp s-a despărțit de Denisa, iar acum susține că nu are iubită. În aceste condiții, fanii l-au întrebat pe Iancu Sterp dacă va fi concurent la Puterea dragostei sezonul 3.

'Ești next level la Survivor, pleci de acolo cu alte bagaje emoționale! Sincer, m-a maturizat mult experiența aceasta și nu știu dacă aș mai putea participa la alt gen de emisiune de aici încolo. Oamenii cred că voi reveni la Puterea dragostei, dar nu, nu este în planul meu! A fost o etapă importantă din viața mea, însă de acum înainte, vreau să mă concentrez pe alte lucruri, voi continua cu muzica, voi avea grijă de afacerile familiei…Cam așa văd eu situația în acest moment', a declarat Iancu Sterp , la WOWbiz.ro, la emisiunea 'Ștafeta mixtă!'.

Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii Puterea dragostei sezonul 1

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului. Fiecare a primit câte 10.000 de euro.

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra Volos, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton