Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea este faimosul Lurch

 Oana Pantazi
.

Producția lui Tim Burton face furori deja, așa că nu puțini sunt cei care se întreabă cine sunt actorii care joacă în Wednesday, serial ce poate fi urmărit acum pe Netflix. Din serial fac parte și doi actori români – George Burcea și Victor Dorobanțu, care sunt Lurch și, respectiv Thing.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. Fanii celebrului film Familia Addams s-au bucurat să vadă că acesta are o continuare și au așteptat cu nerăbdare difuzarea serialului pe Netflix. De data asta însă firul narativ urmărește povestea lui Wednesday, fiica familiei Addams și aventurile ei la internatul Evermore (Castelul Cantacuzino). Serialul are o distribuție de excepție, din care fac parte și doi actori români.

„Wednesday” (2022)„Wednesday” (2022)

Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix

Cu o distribuție extraordinară, din care fac parte și faimoșii Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) și Luis Guzmán (Gomez Addams), serialul Wednesday urmărește, de data asta, povestea fiicei adolescente a faimosului cuplu. Ajunsă la internat, aceasta începe să investigheze o serie de crime stranii ce au loc în zonă, ajutată de Thing (Mâna), interpretat de magicianul Victor Dorobanțu, care are un rol important în rezolvarea întregului mister.

Citește și:Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:'Este o mare onoare'

Citește și:Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:'Astăzi am primit titlul de proprietate'

Citește și:Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Ce rol are acum în emisiune:„Am vrut provocarea asta

Tim Burton a ales România pentru filmări Castelul Cantacuzino devenind astfel internatul Nevermore, locul unde se desfășoară mare parte din serial. În mai multe cadre apar și imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică, de la Casa Monteoru, dar și de la și de la Gara Regală din Sinaia şi de la conacul Olga Greceanu, de lângă București.Iată cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix!

  • Gwendoline Christie (directoarea Larissa Weems)
  • Jamie McShane (șeriful Galpin)
  • Percy Hynes White (Xavier Thorpe)
  • Hunter Doohan (Tyler Galpin)
  • Emma Myers (Enid Sinclair)
  • Joy Sunday (Bianca Barclay)
  • Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka)
  • Moosa Mostafa (Eugene Ottinger)
  • Georgie Farmer (Ajax Petropolus)
  • Riki Lindhome (dr. Valerie Kinbott)
  • Christina Ricci (Marilyn Thornhill)
  • Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams)
  • Luis Guzmán (Gomez Addams)
  • Fred Armisen (unchiul Fester)
  • Victor Dorobanțu (Thing)
  • George Burcea (Lurch)

George Burcea, despre rolul din Wednesday

Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. Deși în Familia Addams, valetul familiei, Lurch, are un rol mult mai important, în serialul Wednesday, nu are parte de prea multe apariții. Personajul interpretat de George Burcea apare în primul episod, atunci când Morticia, Gomez și Pugsley o conduc pe Wednesday la internatul Nevermore, apoi într-un cadru în care Morticia îi cere să-i dea un glob de cristal și în ultimul episod, în timp ce o conduce pe Wednesday acasă, de la internatul Nevermore. De asemenea, Lurch își face simțită prezența și în câteva cadre scurte, atunci când părinții lui Wednesday vin să petreacă două zile cu aceasta, în weekendul părinților. 

Chiar dacă a fost dezamăgit că nu apare mai mult în serial, George Burce este încântat de oportunitatea de a juca alături de actori mari… Și, cine știe, poate succesul serialului de pe Netflix îl va determina pe Tim Burton să facă și sezonul doi, unde Lurch ar putea avea mai multe apariții.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat', spunea George Burcea, la scurt timp după distribuirea în serial.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton