Cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei. Seya este deja celebră

 Lupescu Anca
.

O nouă concurentă a intrat astăzi, miercuri, în casa Puterea Dragostei. Se numește Seya și este o artistă celebră. Seya este cântăreața și a dat lovitura acum câțiva ani cu piesa Chocolata, care a avut succes atât în țară, cât și în străinătate. Acum, tânăra a venit la Puterea Dragostei pentru a își găsi jumătatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Seya a avut un succes enorm de pe urma hit-ului Chocolata. Tânăra a avut multe concerte în marile orașe ale lumii. Noua concurentă Puterea Dragostei vorbește perfect limba turcă, iar recent a postat câteva cover-uri pe Youtube.

images-6-1images-6-1

A ajuns să strângă în total 200 de milioane de vizualări pe platformă. Cel mai mare succes l-a avut coverul la maneaua Toate Diamantele, care are peste 10.000 de vizualizări.

Seya a venit în casa Puterea Dragostei îmbrăcată într-o rochie roșie sexy, impresionând pe toți băieții din competiție.

Cine este Seya, de la Puterea Dragostei

Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei, este originară din Chișinău, Republica Moldova, părinții ei fiind basarabeni. După „Chocolata', au urmat mai multe piese lansate de-a lungul timpului, cum ar fi „Muy Loco', „Criminal', „Tocame', „Honey Money' sau „Bastardo'. Tânăra a înregistrat mai multe cover-uri ale unor piese de dragoste turcești.

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…'

Citește și: Lora s-a vaccinat anti-COVID-19! Cum se simte artista: „Recunosc că mi-a fost frică’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Pe numele real Silvia Costache, bruneta a avut ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan, în urmă cu câțiva ani, potrivit apropomagazin.md.

„Vestea m-a şocat şi pe mine. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un asemenea succes, mai ales la vârsta asta. Şi sunt foarte fericită! În cadrul evenimentului voi cânta piese din repertoriul meu, dar şi una de-a Rihannei, pe care o iubesc mult! Şi nu, încă nu ştiu ce voi purta pe scena din Kazahstan', a declarat Seya, noua prezență din casa Puterea Dragostei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton