Cine prezintă Vorbește Lumea pe timpul verii. Cele trei vedete feminine îi înlocuiesc pe Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu

 Laciu Andreea
.

S-a aflat cine prezintă anul acesta emisiunea Vorbește Lumea pe timpul verii. Cele trei vedete feminine care îi vor înlocui pe Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel sunt unele îndrăgite deja de telespectatorii Pro TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi au apărut mai multe vești neașteptate din partea acestui post de televiziune din România. După ce s-a anunțat oficial că prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt Adela Popescu și Cabral, șefii Pro TV au dezvăluit și cine îi va lua locul soției lui Radu Vâlcan pe timpul verii.

vorbeste-lumea-3vorbeste-lumea-3

Cine prezintă Vorbește Lumea în locul Adelei Popescu?

Vara este deja în toi, iar căldura de afară ne duce pe toți cu gândul la vacanță și la relaxare. Însă, echipa Vorbește Lumea le va înveseli în continuare diminețile telespectatorilor, cu ajutorul celor trei prezentatoare: Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda.

Cosmina a prezentat și anul trecut emisiunea de succes de la Pro TV, așa că ea se va simți cu siguranță ca acasă.

Echipa Vorbește lumea' este minunată și sunt recunoscătoare pentru șansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste și mă bucur că avem ocazia de a petrece diminețile alături de telespectatorii emisiunii. Veți întâlni cei mai energici invitați, vom dezbate subiecte interesante și ne vom bucura împreună de vară. Fiți cu ochii pe noi!', a mărturisit Cosmina Păsărin.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea.Iulia a studiat Arhitectura

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului:„Situația e una clară. Instanța a…'

Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:”Nu este ușor”

Citește și: Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani:„Este un tată…'

Emily Burghelea și Majda, în noua echipă de prezentare

Emily Burghelea are doar 23 de ani, dar are deja o familie superbă și experiență în lumea televiziunii.

Pentru mine, emisiunea Vorbește Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum și mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă…

Toate lucrurile s-au așezat exact așa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbește Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare! Sunt fericită, entuziasmată, emoționată și nerăbdătoare să-mi încep diminețile în platoul Vorbește Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!', a dezvăluit cu emoție Emily Burghelea.

Majda așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu telespectatorii. Ea a fost și una dintre concurentele din trecut în show-ul Survivor România.

'Să fac parte din această echipă frumoasă și fresh, pentru mine, este o adevărată plăcere. Avem o energie bună și îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-și bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineață, să învețe alături de noi lucruri despre viață și să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune și iubire în tot ce fac', a povestit și Majda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton