Cine prezintă următorul sezon America Express. Gina Pistol a făcut anunțul: "E greu"

 Laciu Andreea
.

Gina Pistol a făcut acum anunțul așteptat de toată lumea. Telespectatorii s-au întrebat cine prezintă, de fapt, următorul sezon America Express. După ce iubita lui Smiley a fost la cârma emisiunii în primele sezoane ale emisiunii, când se numea încă Asia Express, frâiele show-ului de la Antena 1 au fost preluate de Irina Fodor. Inițial, s-a crezut că America Express va fi prezentată de Gina Pistol, dar tot soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul, iar anul acesta fanii s-au întrebat care va fi gazdă în următorul sezon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine prezintă următorul sezon America Express. Irina Fodor și Gina Pistol sunt unele dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. Când a devenit mamă, iubita lui Smiley i-a predat ștafeta soției lui Răzvan Fodor. Cele două au prezentat, pe rând, atât Asia / America Express, cât și Chefi la Cuțite. Încă din momentul în care Irina Fodor i-a luat locul pentru prima oară Ginei Pistol, au apărut tot felul de zvonuri legate de rivalitatea dintre cele două, însă cele două au negat că ar fi fost vreo problemă între ele.

gina-pistol-11-1gina-pistol-11-1

Gina Pistol, despre relația cu Irina Fodor

Iubita lui Smiley a povestit că o știa pe Irina Fodor, dar nu se cunoșteau atât de bine încât să aibă numărul ei de telefon. Cu toate acestea, atunci când s-a luat decizia ca soția lui Răzvan Fodor să o înlocuiască, Gina Pistol a decis să afle numărul Irinei și să o sune, ca să îi ofere sfaturi în legătură cu emisiunea Asia Express.

Cine prezintă următorul sezon America Express. Deși pare ușor rolul prezentatoarei, din fața televizorului, realitatea este mult mai dură. În podcastul lui Horia Brenciu, Gina Pistol a recunoscut că și-a dorit ca Irina să nu treacă prin aceleași chinuri ca ea.

Cine prezintă următorul sezon America Express. „Cei din presă ba o jigneau pe Irina, ba pe mine. Urât asta! Ziceau că mie îmi e frică să îmi ia locul. Când a plecat Irina în Asia și a venit la Chefi. Am sunat-o și i-am dat câteva sfaturi, i-am dat soluția ca să nu treacă prin ce am trecut și eu. Suntem amândouă două firi foarte mișto. Fiecare își face treaba cum poate mai bine”, a povestit Gina Pistol, în discuția cu Horia Brenciu.

Citește și: Ce părere are Gina Pistol despre Dana Budeanu: „E o femeie foarte…”

Citește și: Dumitru Pop Tincu, fost concurent la Chefi la Cuțite, a murit. Era maestru popular la Cimitirul Vesel din Săpânţa

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege…'

Citește și: Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea, după finala Chefi la Cuțite:”Pentru mine, valorează mai mult decât premiul”

Cine prezintă următorul sezon America Express

Cine prezintă următorul sezon America Express. Tot în discuția cu Horia Brenciu, Gina Pistol a dezvăluit că nu a luat încă o decizie în legătură cu următorul sezon al emisiunii. Deși a spus că America Express este un proiect pe care îl îndrăgește chiar mai mult decât emisiunea Chefi la Cuțite, iubita lui Smiley se teme să plece atât de mult timp departe de Josephine.

Cine prezintă următorul sezon America Express. „Băi, nu știu… Știi ce luptă se poartă în mine? Asia Express e un proiect pe sufletul meu. Mă reprezintă, mie îmi place joaca, mie îmi place aventura. Eu sunt un semn de foc, eu am nevoie de acțiune, îmi place să călătoresc, să cunosc oameni din alte culturi. Îmi place foarte mult proiectul Asia Express.

E vorba despre două luni, dar cum să îi explic eu unui copil de un an și opt luni că mama va lipsi din viața ei. În afară de asta, ce îmi e mie mai frică, e că dragostea și dorul ăsta pe care îl voi simți, mi-e că nu îl pot gestiona cum trebuie. Mi-e frică de mine. Eu nu prea le aveam cu dorul. E greu, mi-ar fi foarte greu.

Am urcat în avion, în fața mea un cuplu cu un copil de un an. Copilul ăla o privea pe maică-sa de parcă era Dumnezeu. Mi s-au umplut ochii de lacrimi. Poate când o să fie fiică-mea mai mare. Aș pierde etape importante. Mi-e al naibii de dor de proiectul ăsta”, a mai mărturisit Gina Pistol.

Irina Fodor, surpriză pentru Gina Pistol

Cine prezintă următorul sezon America Express. Horia Brenciu și Irina Fodor i-au făcut o surpriză frumoasă Ginei Pistol, căci recent a fost și ziua ei de naștere. În timp ce înregistrau podcastul, iubita lui Smiley a urmărit un video filmat de soția lui Răzvan Fodor.

„Salutare! Ginuța, te pup. La mulți ani, fată frumoasă! Să fi fericită, sănătoasă și iubită. Nu a fost o sarcină ușoară să îți țin locul, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile și susținerea ta de la început. Acum trebuie să ne gândim la un plan de rezervă dacă rămânem amândouă gravide data viitoare”, este mesajul transmis de Irina Fodor.

Sursă foto: Instagram, Facebook, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton